UBL factuur

Elektronisch factureren vanuit Transport Management Systeem EasyTrans

UBL staat voor Universal Business Language, een standaard bestandsformaat dat geïntroduceerd is als oplossing om o.a. factuurverwerking eenvoudiger te maken. Een andere naam voor een UBL-factuur is een e-factuur. Het maken en versturen van e-facturen wordt ook wel e-factureren genoemd.

In mei 2019 heeft EasyTrans Software de UBL Ketentest succesvol doorlopen en is daarmee officieel UBL READY! Hierdoor is het mogelijk om naast een standaard factuur – als pdf-bestand- een UBL-factuur mee te sturen met uw e-mail. De meeste bekende boekhoudpakketten kunnen deze UBL-factuur geautomatiseerd inlezen, dus geen handmatig factuurverwerkingsproces voor uw klant meer! Dat is nog eens service!

Neemt u regelmatig transportdiensten af en wilt u ook UBL facturen ontvangen? Vraag uw transporteur naar de mogelijkheden! Het Transport Management Systeem (TMS) EasyTrans wordt gebruikt voor meerdere takken van transport, zoals koerier software of expediteur software. Het elektronisch factureren is voor alle pakketten kosteloos beschikbaar.

EasyTrans Software is UBL-ready