Partners en koppelingen

EasyTrans werkt samen met een groot aantal partners om extra functionaliteit te kunnen bieden. Er zijn koppelingen beschikbaar met diverse anders softwarepakketten zoals boekhoudsoftware en boordcomputer systemen. Ook bieden wij volledig geïntegreerde koppelingen met diverse vervoerders.

Wilt u zelf een koppeling maken dan biedt EasyTrans een uitgebreide API voor het invoeren van klanten en orders, inclusief track & trace.

Boekhoudsoftware koppelingen

Vervoerder koppelingen

EasyTrans biedt een koppeling met de onderstaande vervoerders aan. Hiermee kunt u orders aanmelden bij de vervoerder, verzendlabels afdrukken en track & trace informatie opvragen.

Branche specifieke koppelingen

EasyTrans werkt volledig online in de Cloud. Dit maakt het eenvoudig om EasyTrans te koppelen met andere software. Denk hierbij bijvoorbeeld aan boordcomputer-, vrachtuitwisseling- of WMS systemen.

Op dit moment biedt EasyTrans al een koppeling met de volgende platformen. Staat uw gewenste koppeling hier niet bij? Neem contact met ons voor de mogelijkheden.​

Platform voor vrachtuitwisseling Boordcomputer systemen Shipping en delivery management
Neem contact op voor uw koppeling

Eigen integratiemogelijkheden

EasyTrans Software biedt diverse mogelijkheden om externe software te koppelen met EasyTrans. Uw klanten kunnen bijvoorbeeld hun webshop koppelen zodat bij de aanschaf van een product direct een vervoersopdracht wordt ingepland. Een ander voorbeeld is een registratieformulier voor nieuwe klanten waarbij de klant direct wordt aangemaakt in EasyTrans.

Deze integratie kan worden gerealiseerd door gebruik te maken van onze API’s. Dit zijn programmeer interfaces waarmee via een webservice gecommuniceerd kan worden met EasyTrans. De documentatie van de API’s kan hieronder worden gedownload. Voor het gebruik van de API’s is de extra module Koppeling met Externe Systemen noodzakelijk.

EasyTrans Software – JSON order import v1.10

EasyTrans Software – JSON klant import v1.4

U kunt er ook voor kiezen om orders handmatig te importeren via een Excel bestand. De import definities voor de diverse imports vindt u hieronder. De importfunctie is standaard in ieder EasyTrans abonnement aanwezig.

Orders importeren.xlsx

Orders importeren DPD en Packs.xlsx

Adresboek importeren.xlsx