Release 3.6 – November 2012

Digitaal factureren

Nadat een factuur is aangemaakt kan deze via het factuur overzicht automatisch naar uw klant worden gemaild. Hierbij kunt u zelf aangeven naar welke contactpersoon gemaild moet worden. Tevens wordt de datum van versturen bijgehouden en kunt u een eigen tekst invullen die met de e-mail wordt verstuurd. Digitaal factureren gaat nu net zo eenvoudig als het sturen van betalingsherinneringen.

Bewerken van meerdere orders en orders kopiëren

In het order overzicht is het nu mogelijk om meerdere orders te selecteren en deze in één keer af te melden of te verwijderen. Ook kunt u via deze optie één of meer orders kopiëren naar een nieuwe order. Zo kunt u orders die vaker voorkomen makkelijk overnemen zonder de gegevens opnieuw te hoeven invoeren.

Vervoersopdracht mailen

Wanneer u een vervoerder kiest bij een order verschijnt er een envelop icoon. Hiermee kan nu automatisch een vervoersopdracht naar het e-mail adres van de vervoerder worden gestuurd. Zo heeft uw chauffeur direct de orderdetails bij de hand (bijvoorbeeld ook onderweg op een smartphone). Let op: Het icoon verschijnt alleen als een e-mail adres is ingevuld bij de vervoerder.

Klant historie

Net als de order historie kunt u nu ook de historie van uw klanten inzien. Per klant wordt de datum van aanmaak en de laatste wijziging opgeslagen. De klant historie opent u via het icoon rechts bovenin het scherm van de klant.