Release 3.4 – Mei 2012

Product verbergen in web-ordering

Het is nu mogelijk om per product aan te vinken of het product wel of niet wordt weergegeven tijdens web-ordering. Dit is bijvoorbeeld handig voor producten die uw klant niet online kan bestellen.

Vervoerder scherm uitgebreid

Het vervoerder scherm bevat meer invoervelden waar u gegevens van uw vervoerders kunt noteren. Deze gegevens worden in de inkoopmodule gebruikt voor de self-billing inkoopfactuur.

Nieuwe pakketten in export naar boekhoud software

Er zijn een aantal nieuwe koppelingen met diverse boekhoudpakketten gerealiseerd. De facturen uit EasyTrans zijn nu te exporteren naar de volgende software:

  • Exact Online
  • Exact Globe
  • Reeleezee
  • Unit4 Multivers
  • Twinfield
  • Snelstart
  • Afas

Maakt u gebruik van bovenstaande software en heeft u interesse in een koppeling? Staat uw boekhoudpakket er niet bij en wilt u wel een koppeling? Neem dan contact met ons op.

Self-billing inkoopfactuur

Wanneer u gebruik maakt van de inkoopmodule is het mogelijk om een self-billing inkoopfactuur uit te draaien. Hiermee stuurt u namens de vervoerder een factuur aan uzelf. Eenvoud voor uw vervoerder en altijd een kloppende administratie.

Items verwijderen

Voorheen kwam het nog wel eens voor dat wanneer u bijvoorbeeld een product verwijderde, de bijbehorende orders niet meer zichtbaar waren. Wanneer u nu een product, tarief, klant, vervoerder of voertuig verwijderd blijven alle gegevens beschikbaar. In een volgende release wordt het bovendien mogelijk om verwijderde items weer te herstellen.

Factuurnummer aanpasbaar

Wanneer u een facturatie uitvoert kan nu het eerstvolgende factuurnummer worden aangepast. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer u een voorloop jaartal gebruikt.

Verbeterd factuuroverzicht

Het factuuroverzicht voor de in- en verkoopfacturen is verbeterd. Met de nieuwe, snelle datum selector, kunt u de datum waarop de factuur is voldaan aangeven. Ook kan de voldaan markering nu achteraf nog gecorrigeerd worden. Bij de inkoopfacturen kunt u bovendien ook nog het factuurkenmerk van uw vervoerder opslaan. Met het weergave filter kunt u snel een overzicht krijgen van alle openstaande facturen.