Release 3.2 – Oktober 2011

Verbeterde export functie

De export functie is aanzienlijk uitgebreid. Zo kan er met de optie ‘Orders – Uitgebreid’ een volledige export van alle orders inclusief bestemmingen naar Excel worden gemaakt.

Orders importeren

Zowel voor de planning als voor uw klanten is het nu mogelijk een Excel sheet met orders te importeren. Hiermee kunnen in één keer een grote hoeveelheid orders worden ingevoerd. Dit is bijvoorbeeld handig voor klanten die dagelijks een grote hoeveelheid orders opgeven of voor het importeren van orders uit andere geautomatiseerde systemen.

Opties in Instellingen->Algemeen uitgebreid

Er zijn een aantal opties toegevoegd aan het algemene instellingen scherm. Zo kunt u een aantal gegevens in het order overzicht weergeven of verbergen. U kunt er voor kiezen de bedrijfsnamen en voertuigen weer te geven en een scheidingslijn tussen de orders per dag toe te voegen. Ook zijn de standaard instellingen voor nieuwe klanten uitgebreid.

Kilometer bereken methode en kilometer correctie per klant

Het is nu mogelijk om per klant aan te geven op welke manier de automatisch kilometer berekening moet plaatsvinden. Dit kan volgens de twee bestaande methoden ‘Begin en einde op eigen adres’ en ‘Begin en einde op eerste bestemming’. Nieuw is ook de optie ‘Begin en einde op ander adres’ waarbij per klant een alternatief adres kan worden opgegeven voor het begin en einde van de kilometer berekening.

Lay-out e-mails orderbevestiging en afleverbevestiging verbeterd

De automatische e-mails bij het plaatsen en afmelden van een order worden nu in opgemaakte tekst inclusief bedrijfslogo naar uw klanten gestuurd. Bovendien krijgt u fout geadresseerde e-mails geretourneerd zodat u deze e-mailadressen kunt corrigeren.