Koppeling CX Euro vernieuwd

Koppeling CX Euro vernieuwd

EasyTrans Software werkt samen met een groot aantal partners om specifieke functionaliteiten te kunnen bieden. Zoals u wellicht weet bieden wij ook een koppeling met CX Euro. En deze koppeling is vernieuwd!

CX Euro brengt vraag en aanbod van transportopdrachten en koerierswerk samen waardoor vracht efficiënter wordt vervoerd en u minder lege kilometers rijdt. CX Euro is een online vrachtbeurs voor vrachtuitwisseling voor koeriers en expediteurs. Via het online platform van CX Euro kunt u nieuwe transportopdrachten en vrachtaanbod uitwisselen met andere koeriersbedrijven of expediteurs.

Met de koppeling tussen EasyTrans en CX Euro kunt u al enige tijd eenvoudig een vrachtopdracht plaatsen op het CX Euro platform. Andere transportbedrijven kunnen dan direct op uw aanbod reageren. Nieuw in de koppeling is dat wanneer u beschikt over de inkoopmodule u – zodra er een overeenkomst met een vervoerder wordt gesloten – nu ook de vervoerder kunt toekennen vanuit EasyTrans.
Als de vervoerder de zending vervolgens afmeld via CX Euro, dan wordt de POD informatie automatisch in EasyTrans verwerkt, inclusief de handtekening.

Wanneer uw eigen chauffeurs ook van CX Euro gebruik maken, dan kunt u orders nu ook direct boeken op een chauffeur. De orders worden dan niet eerst op het platform aangeboden, maar direct aan de chauffeur toegekend. Ideaal om te gebruiken i.c.m. de Live Track & Trace App van CX Euro.

Uitgebreide uitleg over het gebruik van de koppeling vindt u in op de partnerpagina van CX Euro.
Wilt u een koppeling met CX Euro? Neemt u dan contact met ons op, de prijzen voor het gebruik van de koppeling en de inkoopmodule vindt u bij tarieven.