Module Meerdere bedrijfsnamen

De module Meerdere bedrijfsnamen biedt u de mogelijkheid om met meerdere bedrijfsnamen te werken vanuit uw EasyTrans Pakket.

Wanneer u meerdere bedrijfsnamen hanteert voor uw transportdiensten kunt u met deze module transportopdrachten namens een vastgelegde bedrijfsnaam afhandelen. U kunt hierbij per klant instellen welke bedrijfsnaam verantwoordelijk is voor de logistieke dienstverlening. De orderverwerking en de facturering wordt hierbij aangepast aan de door u ingestelde bedrijfsnaam. Dit houdt in dat er uit naam van de ingestelde bedrijfsnaam gecorrespondeerd zal worden bij offertes, orders en facturen.

Bij de module Meerdere bedrijfsnamen heeft u dus per bedrijfsnaam een eigen klantenbestand en wordt er per bedrijfsnaam een factuur lay-out beschikbaar gesteld in uw EasyTrans pakket. Hierbij is het wel belangrijk om te weten dat er één factuurnummering blijft voor alle lay-outs. Voor een gescheiden facturatie (inclusief factuurnummering) én planning bieden wij de module Extra vestigingen.

De belangrijkste functionaliteiten van de module Meerdere bedrijfsnamen:

  • Per klant instelbaar welke bedrijfsnaam verantwoordelijk is voor de logistieke dienstverlening
  • Verwerking transportopdrachten automatisch vanuit de juiste bedrijfsnaam
  • Per bedrijfsnaam een eigen opmaak bij alle correspondentie
    (offertes, opdrachtbevestigingen, afleverbevestigingen, transportdocumenten, etc.)
  • Iedere bedrijfsnaam heeft een eigen factuur lay-out

Uitleg functionaliteiten module Meerdere bedrijfsnamen

Onderstaand vindt u een uitgebreide uitleg over het gebruik van de module Meerdere bedrijfsnamen. Wilt u gebruik maken van de functionaliteiten maar heeft u nog geen toegang tot de module Meerdere bedrijfsnamen? Neemt u dan contact met ons op, de prijzen voor het gebruik van de module Meerdere bedrijfsnamen vindt u bij tarieven.