Module Extra vestiging

De module Extra vestiging is speciaal ontwikkeld voor transportbedrijven met meerdere vestigingen. De functionaliteiten bieden echter evengoed uitkomst voor organisaties die verschillende transportdiensten aanbieden en hiervoor graag een gescheiden planning willen.

De belangrijkste functionaliteiten van de module Extra vestiging:

 • Transport Management Systeem (TMS) voor iedere vestiging;
  De hoofdvestiging kan iedere extra vestiging toegang geven tot een eigen Transport Management Systeem (TMS). De werking van dit TMS is grotendeels gelijk aan dat van de hoofdvestiging. De hoofdvestiging behoudt echter de regie over fundamentele functionaliteiten waar een vestiging geen toegang toe heeft.
 • Klantenbestanden per vestiging veilig en overzichtelijk te beheren binnen EasyTrans;
  De gegevens van de klanten van de vestiging(en) kunnen – net als de klanten van de hoofdvestiging – veilig en overzichtelijk beheerd worden binnen EasyTrans.
 • Per vestiging is er een lay-out beschikbaar t.b.v. correspondentie bij order- en factuurverwerking;
  Per vestiging is er een lay-out beschikbaar voor alle correspondentie die nodig is bij de order- en factuurverwerking. Dit houdt in dat er uit naam van een ingestelde vestiging gecorrespondeerd kan worden bij offertes, orders en facturen. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld de transporten afhandelen vanuit een extra vestiging maar de opmaak van de correspondentie wel instellen zoals die van de hoofdvestiging. U kunt per klant vastleggen welke lay-out gebruikt dient te worden.
 • Gescheiden planning én centrale planning;
  Naast een eigen planomgeving voor alle extra vestigingen krijgt de hoofdvestiging een centrale planning. U kunt vanuit de centrale planning orders toekennen aan een vestiging. Een dergelijke order zal direct bij de desbetreffende vestiging in het orderoverzicht verschijnen. Uiteraard kunt u hierbij klanten en vervoerders ook standaard koppelen aan een vestiging.
 • Gescheiden facturatie, iedere vestiging heeft een eigen factuurnummering;
  Een vestiging kan haar eigen facturatie uitvoeren en beheren. Hierbij heeft iedere vestiging een eigen factuurnummering. Wilt u de facturatie liever centraal uitvoeren vanuit de hoofdvestiging? Dat kan ook! EasyTrans Software kan hiervoor de instellingen van uw module Extra Vestiging aanpassen.
 • Inzicht in de omzet per vestiging;
  Een extra vestiging heeft inzage in haar eigen order- en factuurgegevens. Een hoofdvestiging heeft toegang tot de gegevens van alle extra vestigingen. De omzet per vestiging is dus eenvoudig in te zien!

Uitleg functionaliteiten module Extra vestiging

Onderstaand vindt u een uitgebreide uitleg over het gebruik van de module Extra vestiging. Wilt u gebruik maken van de functionaliteiten maar heeft u nog geen toegang tot de module Extra vestiging? Neemt u dan contact met ons op, de prijzen voor het gebruik van de module Extra vestiging vindt u bij tarieven.