CX Euro koppeling – Juni 2017

Koppeling met CX Euro

CX Euro is een online vrachtbeurs voor vrachtuitwisseling voor koeriers en expediteurs. CX Euro brengt vraag en aanbod van transportopdrachten en koerierswerk samen waardoor vracht efficiënter wordt vervoerd en u minder lege kilometers rijdt. Via het online platform van CX Euro kunt u nieuwe transportopdrachten en vrachtaanbod uitwisselen met andere koeriersbedrijven of expediteurs.

CX Euro richt zich met name op koeriersbedrijven en expediteurs en is daarmee interessant voor de klanten van EasyTrans Software. Daarom beschikt EasyTrans vanaf nu over een koppeling waarmee u met één druk op de knop vrachtaanbod kunt plaatsen op het CX Euro platform.

Heeft u een order in EasyTrans die u wilt uitbesteden dan kunt u via deze koppeling eenvoudig de opdracht als lading plaatsen op CX Euro.

Nu kunnen andere koeriersbedrijven direct op uw vrachtaanbod reageren. Bovendien bespaart de koppeling u tijd en moeite omdat orders niet meer dubbel hoeven te worden ingevoerd.

De koppeling wordt aangeboden als aanvullende module, maakt u al gebruik van CX Euro dan kunt u na activatie direct van de koppeling gebruik maken.

Wilt u van de koppeling met CX Euro gebruik maken neem dan contact met ons op.