Referenties

Hier leest u waarom andere logistieke dienstverleners hebben gekozen voor EasyTrans.

logo_top-koeriers Fijn bedrijf dat goed meedenkt met uw wensen. Zeer flexibel en prettig om mee te werken. Aanrader!

Eveline, Top Koeriers B.V.

Sinds juni 2017 gebruiken wij EasyTrans, eigenlijk noodgedwongen doordat er een operatie aan zat te komen en mijn collega niet met Excel overweg kon. We wisten dat Edwin met iets dergelijks bezig was maar niet dat het zo uitgebreid was. Het contact met EasyTrans Software verloopt vlotjes en eventuele ideeën of wijzigingen worden direct doorgevoerd. We hebben gekozen voor het Standaard Pakket met de module Documenten toevoegen. Nou ….. hadden we het maar jaren eerder genomen iedereen kan er mee lezen en schrijven. De tijd die je wint doordat alles overzichtelijk en gekoppeld is met elkaar. Planning met facturering is veel eenvoudiger geworden. Mede doordat het online staat is het zelfs overal te gebruiken. Wij prijzen ook overal EasyTrans aan en menigeen is overgestapt of ze hadden het al.

Kees den Bode, Bode Koerier 

Cargoplanner Onlangs zijn wij overgestapt op EasyTrans. Daarbij hebben we gekozen voor het Premium pakket met documentopslag en inkoopmodule. Dit ter vervanging van ons bestaande systeem. Alleen al door de tijdsbesparing bij het factureren en slechts 1 keer invoeren van repeterende orders verdienen we de kosten al terug.

Tim van Kollenburg, Cargoplanner

DSA Express Sinds augustus 2014 zijn wij overgegaan op Easy Trans, dit naar volle tevredenheid. De door ons gewenste aanpassingen worden snel en probleemloos uitgevoerd. EasyTrans is vanwege het online platform overal te bereiken. Het online web order systeem is een mooie functionaliteit en daarmee een goede aanvulling op onze dienstverlening.

Theo Boekee, DSA Express Soest

Easy2Send Door de diverse maatwerkoplossingen in de software van Easytrans, hebben wij een efficiënte planning en een goede koppeling met de andere software.

Er worden door Easytrans goede en adequate oplossingen gevonden voor ons logistieke proces. Kortom wij zijn een tevreden klant.

Pieter Scholten, Easy2Send.nl B.V.

Sistrans Logistics Sistrans Logistics is een nationaal en internationaal sneltransport bedrijf uit Tilburg. Sinds 3 jaar maken wij gebruik van EasyTrans. Wij zijn hier uitermate tevreden en enthousiast over.
Regelmatig prijs ik dit product aan bij collega koeriers, charters en transportbedrijven. Er worden naar aanleiding van gebruikerservaringen regelmatig updates uitgevoerd die het systeem alleen maar gebruiksvriendelijker maken. Ook maatwerk is mogelijk zodat het systeem op specifieke wensen wordt aangepast. Een uiterst betaalbaar en professioneel systeem.Thorvald Sistermanns, Sistrans Logistics
Take Care Couriers Inmiddels maken wij geruime tijd gebruik van EasyTrans software. Ons vorige systeem bleek bij een steeds toenemend aantal orders niet praktisch en efficiënt te werken. Hierdoor zijn we rond gaan kijken en kwamen we bij EasyTrans terecht, met name door de kleinschaligheid van het bedrijf en de scherpe prijs.

De overstap ging soepel en we zijn tot op heden zeer tevreden over het systeem. Alle lopende orders staan overzichtelijk weergegeven en invoeren van aflevergegevens met eventuele foto’s blijkt allemaal mogelijk. Bovendien worden specifieke wensen besproken en indien nodig aangepast in het systeem. Hierdoor ervaren wij het gebruik van EasyTrans als zeer prettig en hopen we in de toekomst dit systeem alleen nog maar verder naar onze wens te verbeteren.

Lennart Thomas, Take Care Couriers

Onbezorgd Bezorgd Onbezorgd Bezorgd is meer dan tevreden over de software van EasyTrans. Eenvoudig ritten inplannen, opdrachtgevers die zelf hun zendingen en/of opdrachten in kunnen boeken, overzichtelijk ordersysteem en bovenal de flexibiliteit van de ontwikkelaars achter de schermen.

Sinds de overstap naar EasyTrans halverwege 2014 is Onbezorgd Bezorgd aanzienlijk minder tijd kwijt aan de administratieve handelingen die komen kijken bij transportopdrachten. Daarnaast is ook de facturering, vanuit EasyTrans, hierdoor veel eenvoudiger geworden en kunnen we veel sneller zien of opdrachten al dan niet zijn gefactureerd.

Software waarbij planning én facturatie in één klap vele malen eenvoudiger en overzichtelijker is geworden. Wat ons betreft zeker een aanrader!

Ruben Hoogendoorn, Onbezorgd Bezorgd

ASX IBECO Onze sprintdienst maakt sinds juni 2014 gebruik van het EasyTrans platform. De overschakeling ging vlekkeloos en specifieke aanpassingen werden door EasyTrans voor ons toegevoegd. Het programma werkt in de Cloud, is snel en overzichtelijk.

Asx-Ibeco realiseert behalve tijdwinst nu ook service meerwaarde voor onze klanten dankzij de mogelijkheid tot webboeken, automatische afmeld e-mails e.d. De verhouding prijs – kwaliteit is prima.

Patrick Proesmans, Afdelingshoofd Sprint, ASX-IBECO N.V.

Bonnes Bestel Service B.V. Jullie blijven nog regelmatig ideetjes, gedachtengangen en opmerkingen van ons ontvangen. Maar we zijn wel heel tevreden over Easytrans. De overstap van oud naar nieuw is eigenlijk vlekkeloos gegaan en er is gewoon heel goed te werken met Easytrans.

Nicolet Martijn, Office Manager, Bonnes Bestel Service B.V.

EasyTrans biedt een zeer volledig pakket tegen een fractie van de prijs van concurrerende aanbieders. Onze klanten kunnen nu direct online hun opdrachten plaatsen, pakbonnen printen en hun order- en factuurhistorie bekijken wat de werkdruk op de planning aanzienlijk vermindert.

Doordat het hele systeem op een betrouwbare webserver draait die meerdere keren per dag wordt gebackuped hoeven wij ons hier geen zorgen meer over te maken en hebben onze planners altijd en overal toegang tot hun gegevens.

Arie Hoffland, Charge Courier B.V.

Bredania Transport We werken nu al redelijke tijd met de automatische afmeld e-mails vanuit EasyTrans en krijgen hierop extreem veel positieve reacties! Wij zijn enorm tevreden met EasyTrans! Zowel het afmelden, CMR’s maken en opdrachten maken, alles werkt fantastisch en lekker simpel. We snappen niet hoe we ooit zonder dit planningssysteem hebben kunnen werken! Even een complimentje dus!

Wendy van Wanrooij, Bredania Transport

Rainbow Logistics & Solutions Begin dit jaar is Rainbow Logistics & Solutions overgegaan op het systeem van EasyTrans Software. Tijdens de proefperiode heeft EasyTrans ons uitstekend geholpen met het indelen van het systeem.
EasyTrans heeft ook een supersnelle terugkoppeling als je een technische vraag hebt, topservice!
Wij gebruiken inmiddels ook naar tevredenheid de modules UPS en document opslag.Martin Wallenburg, Rainbow Logistics & Solutions
MVB Koerier Mede dankzij Easytrans zijn wij als klein bedrijf in staat geweest om een groeispurt te maken zonder onze software aan te hoeven passen.

Dankzij de mogelijkheid van bijvoorbeeld webordering hebben we nu een voorsprong op onze collega’s die nog met dure pakketten zitten en voor elke extra plugin veel bij moeten betalen. Als er kleine of grote aanpassingen nodig zijn is een telefoontje of mailtje naar Easytans voldoende om dit te realiseren.

Marco van Buren, MVB Koerier

GOCAPS Express Wij als koeriersdienst gebruiken EasyTrans al ruim 6 jaar en blijven er enthousiast over. De meeste alternatieven zijn ofwel te beperkt, ofwel te erg op hele grote transportbedrijven gericht. EasyTrans implementeert een paar keer per jaar nieuwe dingen en levert desgevraagd zelfs maatwerk. Een Aanrader voor wie net iets te groot werd om de hele rittenadministratie nog op ambachtelijke wijze zelf bij te houden.

Yves Goovaerts, GOCAPS Express

BudgetKoerier.nl B.V. EasyTrans is voor ons het ideale software pakket voor planning en ritadministratie. Een klant van ons in de ICT, vind de mogelijkheid tot het invoeren van web-orders ‘geweldig’!… en wij ook! Het kost ons minder tijd de administratie te doen, dit betekend minder kosten, wat de klant direct voelt in zijn portemonnee.

De getekende vrachtbrieven koppelen we direct aan de order, waardoor de klant wanneer hij dat wil inzage heeft in POD’s en facturen. Zo kan de factuur aan zijn klant nog dezelfde dag de deur uit. Ideaal!

Gerry Zuidema, BudgetKoerier.nl B.V.

EurExpress EasyTrans heeft ons voldoende tijd gegeven om hun programma te testen. Op onze vraag hebben zij het programma aangepast naar onze behoeftes. Ook is het programma vertaald in het Engels op ons verzoek.

Verder zijn uit eigen beweging al onze prijzen, wagentypes, servicetypes, etc. ingevoerd zodat het programma volledig klaar was voor gebruik. Na deze aanpassingen is het programma zeer gebruikersvriendelijk, niet alleen voor ons maar ook voor onze klanten die zelf hun orders kunnen invoeren en zo kostbare tijd besparen.

EasyTrans is dan ook zeker een aanrader.

EurExpress

Express Vervoer Verstraete Al geruime tijd maak ik gebruik van EasyTrans en het bevalt mij nog uitermate goed. Het planpakket levert mij een behoorlijke productieve tijdwinst op.

Ritten, administratie en factureren gaan zeer simpel en snel. Ook bij vragen geven medewerkers van EasyTrans direct een gepast advies en/of hulp op afstand, de service is uitstekend. Wij zijn in ieder geval meer dan tevreden.

Jannick Verstraete, Express Vervoer Verstraete

Hilko Koerierservice De software is goed gestructureerd, vooral de algemene opzet is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk, zodat dit programma nagenoeg voor ieder koeriersbedrijf kan worden gebruikt. Prijs/kwaliteitverhouding is dus uitstekend.

Hilko Koerierservice

SPR Logistieke Dienstverlening Als ZZP-er/eigenrijder en charter werk ik sinds januari 2012 met de software van EasyTrans en ben er zeer content mee. Het zgn. ‘Small pakket’ biedt voor mij als eenmansbedrijf alle functionaliteiten die ik nodig heb.

Het ‘inrichten’ van de software met producten, tarieven en uitzonderingen/prijsafspraken was even wennen, maar zit logisch in elkaar en eventueel ondersteund EasyTrans hierbij zonder extra kosten.

Groot pluspunt vind ik dat het een online pakket is, je kunt dus overal waar je een internetverbinding hebt bij je planning/rittenadministratie; op kantoor met de desktop en onderweg op de laptop.

Ik meld ritten, na voltooiing, nu onderweg met de laptop gereed. De opdrachtgever krijgt via e-mail gelijktijdig automatisch een afleverbevestiging met daarin alle benodigde gegevens. Bovendien is mijn rittenadministratie volledig bijgewerkt; wanneer ik weer thuis ben hoef ik daar dus niets meer aan te doen.

Ook de facturatie gaat heel eenvoudig, dat deed ik hiervoor ‘op de ambachtelijke manier’, een te tijdrovend wekelijks terugkerend gebeuren. Nu heb ik binnen een kwartier alle facturen verzendklaar liggen, oftewel vrachtdocumenten bijgevoegd, envelop dicht èn gefrankeerd; vóór 2012 was ik daar beduidend langer mee bezig.

De software van EasyTrans werkt makkelijk en snel; alles bij elkaar genomen een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Ook voor eenmansbedrijven, charters, zzp-ers in de logistieke dienstverlening een absolute aanrader!

Xander Geering, SPR Logistieke Dienstverlening

Typhoon-Sneltransport Als klein bedrijf ben ik erg tevreden met Easytrans. Voor alle losse ritten word het tarief automatisch berekend. Dat betekend dat wanneer ik een klant aan de telefoon heb, ik erg snel een prijs kan doorgeven. Dit ervaar ik als zeer prettig, maar dat is het voor de klant natuurlijk ook.

Daar Typhoon voornamelijk bestaat uit vaste routes is het erg prettig dat ook deze makkelijk te verwerken zijn binnen Easytrans. Je kan alle mogelijke tarieven maken en dus ook prijzen voor alleen stops of juist een vast tarief. Doordat het systeem een repeterende order module bevat hoef ik zelden nog een order in te voeren. Het is volledig geautomatiseerd. Ik hoef alleen nog maar na mijn ritten de daadwerkelijke stops in te voeren of de rit af te melden.

De facturen welke Easytrans genereert zijn duidelijk, netjes en zeer overzichtelijk. Het enige nadeel is dat een factuur niet direct vanaf de online module verstuurd kan worden. Wel kunt u herinneringen direct vanuit de software mailen. Ook wordt de software regelmatig geupdate en heeft Easytrans een heel goed service beleid. Snapt u iets niet? Geen probleem, u heeft oneindig veel hulp vanuit Easytrans om met het grootste gemak gebruik te maken van het systeem.

Op dit moment is Typhoon-Sneltransport aan het groeien echter is dat geen probleem. Het systeem is geschikt voor zowel grote als kleine bedrijven en Typhoon zal dan ook nooit meer iets anders willen!

Richard van Gompel, Typhoon-Sneltransport

Van der Wiel Logistieke diensten Ik als startende ondernemer heb in mijn oriëntatie onderzoek verschillende pakketten uit geprobeerd en kwam iedere keer weer terug bij EasyTrans door de eenvoud en de gebruiksvriendelijkheid je kunt zien en merken dat dit pakket is opgezet door iemand uit de praktijk.

Het planpakket werkt soepel en snel en levert mij een behoorlijke productieve tijdwinst op. Ook bij vragen geven medewerkers van EasyTrans direct een gepast advies en/of hulp op afstand, de service is uitstekend. Wij zijn in ieder geval meer dan tevreden.

Dirk-Jan van der Wiel, Van der Wiel Logistieke diensten

logo_073koeriers 073koeriers
logo_2go4 2 GO 4 bvba
logo_atexpress A.T. Express
logo_a2distributie A2 Distributie
logo_a28sneltransport A28 Sneltransport
AA Lease AA Lease
logo_abtransport AB Transport Service
logo_accourier AC-Courier Team bvba
logo_adwinkanters Adwin Kanters Sneltransport
logo_airportcouriers Airport Couriers Schiphol
logo_klusbedrijfcle Allround klusbedrijf Clé
logo_amlogistics AM Logistics B.V.
logo_apeldoornsepakketservice Apeldoornse Pakket Service
logo_asapexpres ASAP Expres
logo_avtsneltransport AVT Sneltransport
logo_senskoeriers AvT-SenS Logistieke Dienstverlening
logo_baaijxpress BaaijXpress
logo_bjjlogistics BJJ Logistics B.V.
logo_ctrans C Trans Sneltransport
logo_cargospecials Cargo Specials
logo_castricumservices Castricum Services
logo_centerexpres Center Expres Midden-Nederland
logo_czn Charter Zonder Naam
logo_chatlogistics Chatoorang Logistics
logo_exclusiefvervoer Christiaan Bakker Exclusief Vervoer
logo_cccouriers City Connection Couriers
logo_cjfkoeriersdiensten CJF Koeriersdiensten
Collitax Express bvba Collitax Express bvba
logo_corec COREC B.V.
logo_dailyfreightsolutions Daily Freight Solutions B.V.
logo_dckoeriers DC Koeriers
logo_derotterdamsekoerier De Rotterdamse Koerier B.V.
logo_detransporteurs De Transporteurs
Deticar bvba Deticar bvba
Distrimest B.V. Distrimest B.V.
logo_dutchdedicatedlogistics Dutch Dedicated Logistics B.V.
ES Koeriers ES Koeriers
Falk Courier B.V. Falk Courier B.V.
logo_fastjob Fastjob
logo_ferryfast FerryFast Koeriersdiensten B.V.
Festo Koeriers Festo Koeriers
logo_fstbv FST B.V.
logo_gazelle-sneltransport Gazelle-Sneltransport
logo_gdstransport Global Different Service B.V.
logo_globalistics Globalistics B.V.
GMD Koel-vriestransport GMD Koel-vriestransport
logo_gobokoeriers GOBO-KOERIERS
logo_gultransint GUL TRANS INT. LTD.
logo_haaglandenlogistics Haaglanden Logistics
HABETS X-press HABETS X-press
Hanze Koeriers Hanze Koeriers
logo_hilkokoeriers Hilko Koerierservice
logo_hinlogistics Hinlogistics Koeriersdiensten B.V.
logo_ibhkoeriers I.B.H. Koeriersdiensten
logo_iencs I.E.N.C.S. Benelux bvba
logo_infrakoeriers Infra Koeriers
JJBrinks Services JJBrinks Services
logo_jkb-transport JKB Transport
logo_judima-trans Judima Trans
logo_ka-koerier K&A Koerier
KCS Logistics KCS Logistics
logo_kcslangen KCSlangen V.O.F.
logo_kdbkoeriers KDB Koeriers
logo_kknd KKND Koeriers & Nautische Diensten
Koeriers Centrale Amsterdam B.V. Koeriers Centrale Amsterdam B.V.
logo_koeriersserviceoost Koeriers Service Oost
logo_ksr Koeriers Service Roosendaal
logo_henco Koeriersbedrijf HENCO V.O.F.
logo_kcnl Koerierscentrale.nl
logo_vogel Koeriersdienst De Snelle Vogel V.O.F.
logo_kspeople KS People
logo_lcb-nl Logistiek Centrum Bernisse
logo_ludix Ludix Koeriersdienst
Luna Koeriers Luna Koeriers
logo_luxxeo Luxxeo GmbH
M4 Transport & Logistics M4 Transport & Logistics
logo_milatrans Mila Transport
logo_mvbkoeriers MVB Koerier
NCE EXPRESS NCE EXPRESS
logo_nijenhuis-transport Nijenhuis Transport
logo_podlogistics POD Logistics
logo_belrcs RCS Koeriersdiensten
logo_rebexlog Rebex Logistics
logo_roadlogic Roadlogic
logo_rodylogistics RoDy Logistics
logo_royalparcelservices Royal Parcel Services B.V.
logo_rvexpeditie RV Expeditie B.V.
logo_saeslogistiek Saes Logistiek
logo_nav Seafreight Discounter B.V.
logo_sealtransport Seal Transport B.V.
logo_seba-mat Seba-Mat bvba
logo_speer-transport Speer Transport B.V.
logo_spinningwheelskoeriersdiensten Spinning Wheels Koeriersdiensten
logo_sterexpres Ster Expres B.V.
logo_fietskoeriers-amsterdam Stichting Fietskoeriers-Amsterdam
logo_succescompany Succes Company SPRL
logo_tac-transport T.A.C. Transport
logo_takecarecouriers Take Care Couriers
logo_sneltransportterluin Terluin Transport B.V.
logo_tieke-logistics Tieke Logistics
logo_top-speed Top-Speed bvba
logo_vhsneltransport Van Helderen Sneltransport
logo_vbexpress VB Express
logo_vbex VBEX
logo_vdv VDV Dienstverlening B.V.
Verharen Koeriersdiensten Verharen Koeriersdiensten
logo_verstappen Verstappen Allround V.O.F.
logo_vcakoeriers Vervoer Centrale Arnhem
logo_vroegoptransport Vroegop Transport
 logo_wltransport W&L Tranport
logo_w4you W4You Transport