Partners en koppelingen

EasyTrans Software werkt samen met een groot aantal partners om specifieke functionaliteiten te kunnen bieden. Er zijn koppelingen beschikbaar met diverse softwarepakketten zoals boekhoudsoftware, branchespecifieke software en software van logistieke dienstverleners.

Daarnaast biedt EasyTrans Software een uitgebreide API waarmee u zelf koppelingen kunt maken. Bijvoorbeeld om klanten en orders automatisch in te boeken met behulp van een koppeling tussen uw website en EasyTrans.

Partners EasyTrans Software

Boekhoudsoftware koppelingen

Door middel van een koppeling met uw boekhoudsoftware kunt u eenvoudig informatie uit EasyTrans exporteren naar uw boekhoudpakket of het pakket van uw boekhouder.

Exact
Expert-M iMuis Inventive - iProfit
Snelstart
WinBooks

Meer informatie over de beschikbare koppelingen vindt u bij Module koppeling met boekhoudpakket.

Vervoerder koppelingen

Werkt u met externe vervoerders? EasyTrans Software biedt koppelingen met diverse logistieke dienstverleners. Met de koppeling kunt u gemakkelijk en snel zendingen aanmelden, labels printen, prijzen opvragen en Track & Trace informatie opvragen.

GLS logo

Meer informatie over de beschikbare koppelingen vindt u bij Module koppeling met externe vervoerders.

Branche specifieke koppelingen

EasyTrans Software werkt volledig online in de cloud, dit maakt het eenvoudig om EasyTrans te koppelen met andere software. Denk hierbij bijvoorbeeld aan boordcomputer-, vrachtuitwisseling- of Warehouse Management Systemen (WMS).

CX EuroPlatform voor vrachtuitwisseling TrimbleBoordcomputer systemen TRANSSMARTShipping en delivery management Tom Tom WEBFLEETFleet management software
MollieOnline betalen

De koppeling is verkrijgbaar bij een aanvullende Module Branchespecifieke koppelingen.
Staat uw gewenste koppeling er niet bij? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.​

Eigen integratiemogelijkheden

EasyTrans Software biedt diverse mogelijkheden om externe software te koppelen met EasyTrans. Een voorbeeld hiervan is een koppeling met een webshop waarmee u bijvoorbeeld bij ieder verkocht artikel automatisch een vervoersopdracht in kunt plannen, of een registratieformulier voor nieuwe klanten waarbij de klant direct wordt aangemaakt in EasyTrans.

De integratie kan worden gerealiseerd door gebruik te maken van onze API’s. Dit zijn programmeer interfaces waarmee er via een webservice gecommuniceerd kan worden met EasyTrans. De documentatie van de API’s kunt hier downloaden. Voor het gebruik van de API’s is de extra module Koppeling met Externe Systemen noodzakelijk.


EasyTrans Software – JSON order import v1.10

EasyTrans Software – JSON klant import v1.4

U kunt ook handmatig gegevens naar EasyTrans importeren via een Excelbestand. De importdefinities voor de diverse importmogelijkheden vindt u hieronder.
*Deze importfunctie is niet beschikbaar bij een Small Pakket.


Orders importeren.xlsx

Orders importeren DPD en Packs.xlsx

Adresboek importeren.xlsx