WinBooks Classic

Tijdwinst en foutloos werken met een koppeling tussen TMS EasyTrans en WinBooks Classic

Koppel WinBooks Classic aan uw Transport Management Systeem EasyTrans. WinBooks heeft altijd één prioriteit gehad: gebruiksvriendelijke oplossingen bieden die de accountant – klantenrelatie optimaliseren. Sinds eind 2019 werkt WinBooks onafhankelijk binnen de Exact-groep. WinBooks is een belangrijke speler in de sector van de boekhoud- en beheersoftware in België, evenals in het Groothertogdom Luxemburg. EasyTrans Software biedt een koppeling tussen het Transport Management Systeem EasyTrans en het boekhoudpakket WinBooks Classic. Meer informatie over WinBooks vindt u op de website www.winbooks.be/nl

Module Koppeling met boekhoudpakket WinBooks Classic

Met een koppeling tussen uw Transport Management Systeem (TMS) EasyTrans en de boekhoudsoftware van WinBooks Classic exporteert u eenvoudig en snel uw factuur- en klantgegevens naar WinBooks Classic. Het overzetten van de gegevens gaat middels een exportbestand wat kan worden geïmporteerd in WinBooks Classic.

De belangrijkste functionaliteiten van de module Koppeling met boekhoudpakket WinBooks Classic:

  • Factuurgegevens exporteren naar WinBooks Classic
  • Klantgegevens exporteren naar WinBooks Classic

Uitleg functionaliteiten Koppeling WinBooks Classic

Onderstaand vindt u een uitgebreide uitleg over het gebruik van de module Koppeling met boekhoudpakket WinBooks Classic. Wilt u gebruik maken van de functionaliteiten maar heeft u nog geen toegang tot de module? Neemt u dan contact met ons op, de prijzen voor het gebruik van de module Koppeling met WinBooks Classic vindt u bij tarieven.