WinBooks Classic en WinBooks on Web

Tijdwinst en foutloos werken met een koppeling tussen TMS EasyTrans en WinBooks (Classic of on Web)

Koppel WinBooks (Classic of on Web) aan EasyTrans. WinBooks heeft altijd één prioriteit gehad: gebruiksvriendelijke oplossingen bieden die de accountant – klantenrelatie optimaliseren. Sinds eind 2019 werkt WinBooks onafhankelijk binnen de Exact-groep. WinBooks is een belangrijke speler in de sector van de boekhoud- en beheersoftware in België en Luxemburg. EasyTrans Software biedt een koppeling tussen het Transport Management Systeem EasyTrans en het boekhoudpakket WinBooks. Meer informatie over WinBooks is te vinden op de website www.winbooks.be/nl

Module Koppeling met boekhoudpakket WinBooks

Met een koppeling tussen EasyTrans en de boekhoudsoftware van WinBooks exporteer je eenvoudig en snel de factuur- en klantgegevens naar WinBooks Classic of WinBooks on Web. Het overzetten van de gegevens gaat middels een exportbestand (CSV formaat) wat kan worden geïmporteerd in WinBooks.

De belangrijkste functionaliteiten van de module Koppeling met boekhoudpakket WinBooks:

  • Factuurgegevens exporteren naar WinBook
  • Klantgegevens exporteren naar WinBooks

Uitleg functionaliteiten Koppeling WinBooks

Onderstaand vind je een uitgebreide uitleg over het gebruik van de module Koppeling met boekhoudpakket WinBooks. Wil je gebruik maken van de functionaliteiten maar heb je nog geen toegang tot de module, neem dan contact met ons op.

De kosten voor het gebruik van de module Koppeling met WinBooks zijn terug te vinden bij de tarieven.