Webfleet Solutions

Koppel uw TMS EasyTrans met de TomTom systemen van Webfleet Solutions

Webfleet Solutions biedt een online platform dat u verbindt met uw medewerkers op de weg. U krijgt inzicht in de real-time locaties van uw voertuigen en laat u direct communiceren met uw vervoerders. Verder helpt Webfleet Solutions met het verbeteren van bezorgroutes en het besparen van brandstof en rijtijden. Ook maakt Webfleet Solutions de prestaties van uw wagenpark inzichtelijk, u bent op de hoogte van de huidige status en weet waar en wanneer u eventueel actie moet ondernemen. Meer informatie over Webfleet Solutions vindt u op de website www.webfleet.com

Module Koppeling met Webfleet Solutions

Met een koppeling tussen het Transport Management Systeem (TMS) EasyTrans en Webfleet Solutions kunt u uw transportopdrachten vanuit EasyTrans naar uw TomTom apparaat versturen. De chauffeur krijgt direct een melding op de TomTom dat er een nieuwe opdracht klaar staat. Vervolgens kan de vervoerder gemakkelijk naar de bestemming(en) navigeren zonder het adres te hoeven overtypen.
Maakt u gebruik van het Premium Plus pakket van EasyTrans Software? Dan beschikt u over een eigen vervoerdersportal, inclusief Chauffeur App. Deze Chauffeur App kan ook worden gebruikt op een TomTom Pro device. Transportopdrachten kunnen dus op een TomTom Pro device met de Chauffeur App worden afgemeld. Hierbij wordt de afmeldinformatie direct verstuurd naar uw planomgeving en is dus meteen zichtbaar. Tijdsbesparing voor uw planning dus!

De belangrijkste functionaliteiten van de module Koppeling met Webfleet Solutions:

  • Transportopdrachten versturen naar TomTom apparaten
  • Eenvoudig navigeren naar bestemmingen
  • Orders zichtbaar in Webfleet Solutions omgeving, inclusief adressen en te vervoeren goederen
  • Chauffeur App* op TomTom Pro device

* Met een Premium Plus Pakket beschikt u over een eigen Vervoerder Portal, inclusief Chauffeur App.

Uitleg functionaliteiten Koppeling met Webfleet Solutions

Onderstaand vindt u een uitgebreide uitleg over het gebruik van de module Koppeling met Webfleet Solutions. Wilt u gebruik maken van de functionaliteiten maar heeft u nog geen toegang tot de module? Neemt u dan contact met ons op, de prijzen voor het gebruik van de module Koppeling met Webfleet Solutions vindt u bij tarieven.