Webfleet Solutions

Koppel het TMS EasyTrans met de TomTom systemen van Webfleet Solutions

Webfleet Solutions biedt een online platform dat verbindt met je medewerkers op de weg. Je krijgt inzicht in de real-time locaties van de voertuigen en laat je direct communiceren met je vervoerders. Verder helpt Webfleet Solutions met het verbeteren van bezorgroutes en het besparen van brandstof en rijtijden. Ook maakt Webfleet Solutions de prestaties van het wagenpark inzichtelijk, je bent op de hoogte van de huidige status en weet waar en wanneer je eventueel actie moet ondernemen. Meer informatie over Webfleet Solutions is te vinden op de website www.webfleet.com

Module Koppeling met Webfleet Solutions

Met een koppeling tussen het Transport Management Systeem (TMS) EasyTrans en Webfleet Solutions kun je de transportopdrachten vanuit EasyTrans naar de TomTom apparaat versturen. De chauffeur krijgt direct een melding op de TomTom dat er een nieuwe opdracht klaar staat. Vervolgens kan de vervoerder gemakkelijk naar de bestemming(en) navigeren zonder het adres te hoeven overtypen.
Maak je gebruik van het Premium Plus pakket van EasyTrans Software? Dan beschik je over een eigen vervoerdersportal, inclusief Chauffeurs App. Deze Chauffeurs App kan ook worden gebruikt op een TomTom Pro device. Transportopdrachten kunnen dus op een TomTom Pro device met de Chauffeurs App worden afgemeld. Hierbij wordt de afmeldinformatie direct verstuurd naar de planomgeving en is dus meteen zichtbaar. Tijdsbesparing voor de planning dus.

De belangrijkste functionaliteiten van de module Koppeling met Webfleet Solutions:

  • Transportopdrachten versturen naar TomTom apparaten
  • Eenvoudig navigeren naar bestemmingen
  • Orders zichtbaar in Webfleet Solutions omgeving, inclusief adressen en te vervoeren goederen
  • Chauffeurs App* op TomTom Pro device

*Met een Premium Plus Pakket beschik je over een eigen Vervoerder Portal, inclusief Chauffeurs App.

Uitleg functionaliteiten Koppeling met Webfleet Solutions

Hieronder is een uitgebreide uitleg over het gebruik van de module Koppeling met Webfleet Solutions. Wil je gebruik maken van de functionaliteiten maar heb je nog geen toegang tot de module? Neem dan contact met ons op, de prijzen voor het gebruik van de module Koppeling met Webfleet Solutions is te vinden bij tarieven.