Visma eAccounting

Foutloos werken met een koppeling tussen het TMS EasyTrans en Visma eAccounting

Visma Software biedt bedrijven complete cloudoplossingen voor boekhouding, groothandels- en projectadministratie, urenregistratie, accountancy, crm, hrm, salarisverwerking en ledenadministratie. EasyTrans Software biedt koppelingen met de boekhoudpakketten Visma Accountview en Visma eAccounting.
Meer informatie over Visma is te vinden op de website nl.visma.com/eaccounting

Module Koppeling met boekhoudpakket Visma eAccounting

Met een koppeling tussen het TMS EasyTrans en Visma eAccounting exporteer je eenvoudig en snel de factuur- en klantgegevens van het Transport Management Systeem (TMS) naar het boekhoudpakket Visma eAccounting. Maak je gebruik van de Inkoopmodule? Dan kun je ook de gegevens van vervoerders en inkoopfacturen exporteren naar Visma eAccounting. Het overzetten van de gegevens gaat middels een directe koppeling tussen het TMS EasyTrans en de boekhoudsoftware Visma eAccounting.

De belangrijkste functionaliteiten van de module Koppeling met boekhoudpakket Visma eAccounting:

  • Factuurgegevens exporteren naar Visma eAccounting
  • Klantgegevens exporteren naar Visma eAccounting
  • Inkoopfactuurgegevens exporteren naar Visma eAccounting*
  • Vervoerdergegevens exporteren naar Visma eAccounting*

* Feature beschikbaar met de Inkoopmodule van EasyTrans Software.

Uitleg functionaliteiten Koppeling met Visma eAccounting

Hieronder is een uitgebreide uitleg over het gebruik van de module Koppeling met boekhoudpakket Visma eAccounting. Wil je gebruik maken van de functionaliteiten maar heb je nog geen toegang tot de module? Neem dan contact met ons op, de prijzen voor het gebruik van de module Koppeling met Boekhoudpakket is te vinden bij tarieven.