Visma eAccounting

Foutloos werken met een koppeling tussen het TMS EasyTrans en Visma eAccounting

Visma Software biedt bedrijven complete cloudoplossingen voor boekhouding, groothandels- en projectadministratie, urenregistratie, accountancy, crm, hrm, salarisverwerking en ledenadministratie. EasyTrans Software biedt koppelingen met de boekhoudpakketten Visma Accountview en Visma eAccounting.
Meer informatie over Visma vindt u op de website nl.visma.com/eaccounting

Module Koppeling met boekhoudpakket Visma eAccounting

Met een koppeling tussen het TMS EasyTrans en Visma eAccounting exporteert u eenvoudig en snel de factuur- en klantgegevens van uw Transport Management Systeem (TMS) naar het boekhoudpakket Visma eAccounting. Maakt u gebruik van de Inkoopmodule? Dan kunt u ook de gegevens van vervoerders en inkoopfacturen exporteren naar Visma eAccounting. Het overzetten van de gegevens gaat middels een directe koppeling tussen het TMS EasyTrans en de boekhoudsoftware Visma eAccounting.

De belangrijkste functionaliteiten van de module Koppeling met boekhoudpakket Visma eAccounting:

  • Factuurgegevens exporteren naar Visma eAccounting
  • Klantgegevens exporteren naar Visma eAccounting
  • Inkoopfactuurgegevens exporteren naar Visma eAccounting*
  • Vervoerdergegevens exporteren naar Visma eAccounting*

* Feature beschikbaar met de Inkoopmodule van EasyTrans Software.

Uitleg functionaliteiten Koppeling met Visma eAccounting

Onderstaand vindt u een uitgebreide uitleg over het gebruik van de module Koppeling met boekhoudpakket Visma eAccounting. Wilt u gebruik maken van de functionaliteiten maar heeft u nog geen toegang tot de module? Neemt u dan contact met ons op, de prijzen voor het gebruik van de module Koppeling met Boekhoudpakket vindt u bij tarieven.