Visma Accountview

Tijdwinst en foutloos werken met een koppeling tussen TMS EasyTrans en Visma Accountview

Koppel Visma Accountview aan het Transport Management Systeem EasyTrans. Visma Software biedt bedrijven complete cloudoplossingen voor boekhouding, groothandels- en projectadministratie, urenregistratie, accountancy, crm, hrm, salarisverwerking en ledenadministratie. EasyTrans Software biedt koppelingen met de boekhoudpakketten Visma Accountview en Visma eAccounting. Meer informatie over Visma Accountview is te vinden op de website nl.visma.com/accountview

Module Koppeling met boekhoudpakket Visma Accountview

Met een koppeling tussen het Transport Management Systeem (TMS) EasyTrans en de boekhoudsoftware van Visma Accountview exporteer je eenvoudig en snel de factuur- en klantgegevens naar het boekhoudpakket Visma Accountview. Maak je gebruik van de Inkoopmodule? Dan kun je ook de gegevens van vervoerders en inkoopfacturen exporteren naar Visma Accountview. Het overzetten van de gegevens gaat middels een exportbestand wat kan worden geïmporteerd in Visma Accountview.

De belangrijkste functionaliteiten van de module Koppeling met boekhoudpakket Visma Accountview:

  • Factuurgegevens exporteren naar Visma Accountview
  • Klantgegevens exporteren naar Visma Accountview
  • Inkoopfactuurgegevens exporteren naar Visma Accountview*
  • Vervoerdergegevens exporteren naar Visma Accountview*

*Feature beschikbaar met de Inkoopmodule van EasyTrans Software.

Uitleg functionaliteiten Koppeling Visma Accountview

Hieronder is een uitgebreide uitleg over het gebruik van de module Koppeling met boekhoudpakket Visma Accountview. Wil je gebruik maken van de functionaliteiten maar heb je nog geen toegang tot de module? Neem dan contact met ons op, de prijzen voor het gebruik van de module Koppeling met Visma Accountview is te vinden bij tarieven.