UPS

Stroomlijn transportdiensten met een koppeling tussen uw TMS EasyTrans en UPS

UPS werd in 1907 in de VS opgericht als een boodschappersdienst en is ondertussen uitgegroeid tot een miljardenbedrijf door duidelijk te kiezen voor het vergemakkelijken van de wereldhandel. Op dit moment is UPS, of United Parcel Service Inc., een wereldwijd opererend bedrijf met één van de best bekende merknamen ter wereld. Als grootste koerierdienst ter wereld zijn ze tevens toonaangevend op het gebied van speciale transportservices en logistieke, financiële en e-commerceservices. Meer informatie over UPS vindt u op de website www.ups.com

Module Koppeling met UPS

Met een koppeling tussen het Transport Management Systeem (TMS) EasyTrans en UPS kunt u gemakkelijk en snel zendingen aanmelden bij UPS, labels printen en Track & Trace informatie opvragen. Dit kan vanuit uw planomgeving maar ook vanuit uw klantenportaal. Uw klanten kunnen dus ook zelf transportorders aanmelden bij UPS!

De belangrijkste functionaliteiten van de module Koppeling met UPS:

  • Zendingen vanuit uw TMS aanmelden bij UPS
  • UPS labels printen vanuit uw TMS
  • Pick up plannen bij UPS
  • Track & Trace gegevens UPS opvraagbaar vanuit uw TMS
  • Track & Trace-link UPS in uw opdrachtbevestigingen
  • Aanmelden, labels printen, Track & Trace beschikbaar in Klanten Portal *

* Met een Premium– of Premium Plus Pakket beschikt u over een eigen Klanten Portal.

Uitleg functionaliteiten Koppeling met UPS

Onderstaand vindt u een uitgebreide uitleg over het gebruik van de module Koppeling met Externe Vervoerder UPS. Wilt u gebruik maken van de functionaliteiten maar heeft u nog geen toegang tot de module? Neemt u dan contact met ons op, de prijzen voor het gebruik van de module Koppeling Externe Vervoerders – UPS vindt u bij tarieven.