UPS

Stroomlijn transportdiensten tussen vervoerders

UPS werd in 1907 in de VS opgericht als een boodschappersdienst en is ondertussen uitgegroeid tot een miljardenbedrijf door duidelijk te kiezen voor het vergemakkelijken van de wereldhandel. Op dit moment is UPS, of United Parcel Service Inc., een wereldwijd opererend bedrijf met één van de best bekende merknamen ter wereld. Als grootste koerierdienst ter wereld zijn ze tevens toonaangevend op het gebied van speciale transportservices en logistieke, financiële en e-commerceservices. Meer informatie over UPS is te vinden op de website www.ups.com

Module Koppeling met UPS

Met een koppeling tussen het Transport Management Systeem (TMS) EasyTrans en UPS kan je gemakkelijk en snel zendingen aanmelden bij UPS, labels printen en Track & Trace informatie opvragen. Dit kan vanuit de planomgeving maar ook vanuit het Klanten Portal. Je klanten kunnen dus ook zelf transportorders aanmelden bij UPS!

De belangrijkste functionaliteiten van de module Koppeling met UPS:

  • Zendingen vanuit het TMS aanmelden bij UPS
  • UPS labels printen vanuit het TMS
  • Pick up plannen bij UPS
  • Track & Trace gegevens UPS opvraagbaar vanuit het TMS
  • Track & Trace-link UPS in uw opdrachtbevestigingen
  • Aanmelden, labels printen, Track & Trace beschikbaar in Klanten Portal*

*Feature beschikbaar met een Premium – of Premium Plus pakket van EasyTrans Software.

Uitleg functionaliteiten Koppeling met UPS

Hieronder is een uitgebreide uitleg over het gebruik van de module Koppeling met Externe Vervoerder UPS. Wil je gebruik maken van de functionaliteiten maar heb je nog geen toegang tot de module? Neem dan contact met ons op, de prijzen voor het gebruik van de module Koppeling Externe Vervoerders – UPS is te vinden bij tarieven.