Unit4 Multivers

Tijdwinst en foutloos werken met een koppeling tussen uw TMS EasyTrans en het boekhoudpakket Unit4 Multivers

Unit4 is een wereldwijde leverancier van gebruiksvriendelijke bedrijfssoftware voor dienstverlenende organisaties. Onder de naam Unit4 Multivers brengt Unit4 een lijn boekhoudsoftware speciaal voor het MKB op de markt. De software is modulair opgebouwd, zodat er voor elke ondernemer een passende oplossing is. U kunt vanuit elke versie eenvoudig doorgroeien naar een uitgebreidere versie uit de Unit4 Multivers productlijn. Dus groeit uw bedrijf dan groeit Unit4 Multivers probleemloos met u mee. Meer informatie over Unit4 Multivers vindt u op de website www.unit4bedrijfssoftware.nl/unit4-multivers

Module Koppeling met boekhoudpakket Unit4 Multivers

Met een koppeling tussen EasyTrans en Unit4 Multivers exporteert u eenvoudig en snel de factuur- en klantgegevens van uw Transport Management Systeem (TMS) naar het boekhoudpakket Unit4 Multivers. Het overzetten van de gegevens gaat middels een exportbestand wat kan worden geïmporteerd in Unit4 Multivers.

De belangrijkste functionaliteiten van de module Koppeling met boekhoudpakket Unit4 Multivers:

  • Factuurgegevens exporteren naar Unit4 Multivers
  • Klantgegevens exporteren naar Unit4 Multivers

Uitleg functionaliteiten Koppeling met Unit4 Multivers

Onderstaand vindt u een uitgebreide uitleg over het gebruik van de module Koppeling met boekhoudpakket Unit4 Multivers. Wilt u gebruik maken van de functionaliteiten maar heeft u nog geen toegang tot de module? Neemt u dan contact met ons op, de prijzen voor het gebruik van de module Koppeling met boekhoudpakket vindt u bij tarieven.