Twinfield

Foutloos werken met een koppeling tussen het TMS EasyTrans en Twinfield

Twinfield wordt aangeboden door Wolters Kluwer Tax & Accounting Nederland. Zij spannen zich in om zoveel mogelijk accountancywerkzaamheden te automatiseren. Met hun branchekennis en professionele oplossingen in belasting, accounting en adviesdiensten helpen zij klanten efficiënter te werken. Meer informatie over Twinfield is te vinden op de website www.wolterskluwer.com/twinfield-boekhouden

Module Koppeling met boekhoudpakket Twinfield

Met een koppeling tussen het TMS EasyTrans en Twinfield exporteer je eenvoudig en snel de factuur- en klantgegevens van het Transport Management Systeem (TMS) naar het boekhoudpakket Twinfield. Maak je gebruik van de Inkoopmodule? Dan kun je ook de gegevens van vervoerders en inkoopfacturen exporteren naar Twinfield. Het overzetten van de gegevens gaat middels een directe koppeling tussen het TMS EasyTrans en de boekhoudsoftware Twinfield.

De belangrijkste functionaliteiten van de module Koppeling met boekhoudpakket Twinfield:

  • Factuurgegevens exporteren naar Twinfield
  • Klantgegevens exporteren naar Twinfield
  • Inkoopfactuurgegevens exporteren naar Twinfield*
  • Vervoerdergegevens exporteren naar Twinfield*

* Feature beschikbaar met de Inkoopmodule van EasyTrans Software.

Uitleg functionaliteiten Koppeling met Twinfield

Hieronder is een uitgebreide uitleg over het gebruik van de module Koppeling met boekhoudpakket Twinfield. Wil je gebruik maken van de functionaliteiten maar heb je nog geen toegang tot de module? Neem dan contact met ons op, de prijzen voor het gebruik van de module Koppeling met Boekhoudpakket is te vinden bij tarieven.