Transsmart

Maak logistieke verbindingen met uw TMS EasyTrans

Transsmart biedt slimme verzendsoftware voor websites waarmee de logistieke verbinding tussen webshop, magazijn, vervoerder en klant wordt gestroomlijnd.  Meer informatie over Transsmart vindt u op de website: www.transsmart.com/nl

Koppelingen EasyTrans met Externe Systemen

Er zijn diverse mogelijkheden om het Transport Management Systeem EasyTrans te koppelen met externe software. EasyTrans Software biedt – door samenwerking met een groot aantal partners – kant en klare koppelingen met specifieke functionaliteiten.
Er zijn echter zoveel softwarepakketten dat het onmogelijk is om overal een kant en klare oplossing voor te kunnen bieden. Daarom bieden wij ook de module Koppeling Externe Systemen aan, waarmee u toegang krijgt tot de API’s en EDI van EasyTrans Software. Door gebruik te maken van de API’s en/of EDI van EasyTrans Software kan een directe verbinding tussen EasyTrans en andere software worden opgezet. Voor een dergelijke integratie is echter wel een stukje programmeerwerk nodig. Is zelf programmeren voor u geen optie? Dan werken wij als alternatief samen met Transsmart en DeliveryMatch.

Module Koppeling met Transsmart

Transsmart biedt bestaande koppelingen met ERP- en WMS systemen, webshops, vervoerders en andere software. Webshops kunnen Transsmart bijvoorbeeld gebruiken om transportopdrachten geautomatiseerd bij u als vervoerder aan te melden. Opdrachten worden via het cloud platform van Transsmart automatisch in EasyTrans geplaatst. U en uw klant hoeven dan zelf geen orders meer in te geven. Heel veel gemak en tijdswinst voor u beiden dus! U kunt zich als vervoerder gratis aanmelden bij Transsmart.

Met een koppeling tussen het Transport Management Systeem (TMS) EasyTrans en Transsmart wordt uw EasyTrans-omgeving gekoppeld aan Transsmart. Transsmart zorgt vervolgens voor de verbinding tussen uw Transport Management Systeem EasyTrans en het externe systeem.

Uitleg functionaliteiten Koppeling met Transsmart

Een koppeling met Transsmart, het externe systeem en EasyTrans wordt op maat voor u ingericht. Voorafgaand aan de inrichting worden uw wensen en de mogelijkheden omtrent het koppelen van de diverse functionaliteiten uitvoerig met u en Transsmart besproken. Wilt u gebruik maken van de functionaliteiten maar heeft u nog geen toegang tot de module? Neemt u dan contact met ons op, de prijzen voor het gebruik van de module Koppeling met Transsmart vindt u bij tarieven.