topACCOUNT

Tijdwinst en foutloos werken met een koppeling tussen TMS EasyTrans en topACCOUNT

Koppel topACCOUNT aan uw Transport Management Systeem EasyTrans. topACCOUNT wordt aangeboden door Wolters Kluwer. Met TopACCOUNT beheert u eenvoudig alle aspecten van de boekhouding, het is één van de meest veelzijdige en complete boekhoudpakket op de Belgische markt. Dankzij een modulaire opbouw stelt u eenvoudig zelf uw pakket samen zonder een cent te veel te betalen. topACCOUNT is beschikbaar als on-premise softwarepakket én cloudoplossing via topRENT. Meer informatie over topACCOUNT vindt u op de website www.wolterskluwer.be/nl/topaccount

Module Koppeling met boekhoudpakket topACCOUNT

Met een koppeling tussen uw Transport Management Systeem (TMS) EasyTrans en de boekhoudsoftware van topACCOUNT exporteert u eenvoudig en snel uw factuur- en klantgegevens naar topACCOUNT. Het overzetten van de gegevens gaat middels een exportbestand wat kan worden geïmporteerd in topACCOUNT.

De belangrijkste functionaliteiten van de module Koppeling met boekhoudpakket topACCOUNT:

  • Factuurgegevens exporteren naar topACCOUNT
  • Klantgegevens exporteren naar topACCOUNT

Uitleg functionaliteiten Koppeling topACCOUNT

Onderstaand vindt u een uitgebreide uitleg over het gebruik van de module Koppeling met boekhoudpakket topACCOUNT. Wilt u gebruik maken van de functionaliteiten maar heeft u nog geen toegang tot de module? Neemt u dan contact met ons op, de prijzen voor het gebruik van de module Koppeling met topACCOUNT vindt u bij tarieven.