topACCOUNT

Tijdwinst en foutloos werken met een koppeling tussen TMS EasyTrans en topACCOUNT

Koppel topACCOUNT aan het Transport Management Systeem EasyTrans. topACCOUNT wordt aangeboden door Wolters Kluwer. Met TopACCOUNT beheer je eenvoudig alle aspecten van de boekhouding, het is één van de meest veelzijdige en complete boekhoudpakket op de Belgische markt. Dankzij een modulaire opbouw stel je eenvoudig zelf het pakket samen zonder een cent te veel te betalen. topACCOUNT is beschikbaar als on-premise softwarepakket én cloudoplossing via topRENT. Meer informatie over topACCOUNT is te vinden op de website www.wolterskluwer.be/nl/topaccount

Module Koppeling met boekhoudpakket topACCOUNT

Met een koppeling tussen het Transport Management Systeem (TMS) EasyTrans en de boekhoudsoftware van topACCOUNT exporteer je eenvoudig en snel de factuur- en klantgegevens naar topACCOUNT. Het overzetten van de gegevens gaat middels een exportbestand wat kan worden geïmporteerd in topACCOUNT.

De belangrijkste functionaliteiten van de module Koppeling met boekhoudpakket topACCOUNT:

  • Factuurgegevens exporteren naar topACCOUNT
  • Klantgegevens exporteren naar topACCOUNT

Uitleg functionaliteiten Koppeling topACCOUNT

Hieronder is een uitgebreide uitleg over het gebruik van de module Koppeling met boekhoudpakket topACCOUNT. Wil je gebruik maken van de functionaliteiten maar heb je nog geen toegang tot de module? Neem dan contact met ons op, de prijzen voor het gebruik van de module Koppeling met topACCOUNT is te vinden bij tarieven.