topACCOUNT

Tijdwinst en foutloos werken met een koppeling tussen uw TMS EasyTrans en het boekhoudpakket topACCOUNT

topACCOUNT wordt aangeboden door Wolters Kluwer. Met TopACCOUNT beheert u eenvoudig alle aspecten van de boekhouding, het is één van de meest veelzijdige en complete boekhoudpakket op de Belgische markt. Dankzij een modulaire opbouw stelt u eenvoudig zelf uw pakket samen zonder een cent te veel te betalen. topACCOUNT is beschikbaar als on-premise softwarepakket én cloudoplossing via topRENT. Meer informatie over topACCOUNT vindt u op de website www.wolterskluwer.be/nl/topaccount

Module Koppeling met boekhoudpakket topACCOUNT

Met een koppeling tussen EasyTrans en topACCOUNT exporteert u eenvoudig en snel de factuur- en klantgegevens van uw Transport Management Systeem (TMS) naar het boekhoudpakket topACCOUNT. Het overzetten van de gegevens gaat middels een exportbestand wat kan worden geïmporteerd in topACCOUNT.

De belangrijkste functionaliteiten van de module Koppeling met boekhoudpakket topACCOUNT:

  • Factuurgegevens exporteren naar topACCOUNT
  • Klantgegevens exporteren naar topACCOUNT

Uitleg functionaliteiten Koppeling met topACCOUNT

Onderstaand vindt u een uitgebreide uitleg over het gebruik van de module Koppeling met boekhoudpakket topACCOUNT. Wilt u gebruik maken van de functionaliteiten maar heeft u nog geen toegang tot de module? Neemt u dan contact met ons op, de prijzen voor het gebruik van de module Koppeling met Boekhoudpakket vindt u bij tarieven.