Software Gemak Multivers

Tijdwinst en foutloos werken met een koppeling tussen TMS EasyTrans en Software Gemak Multivers

Koppel Software Gemak Multivers aan uw Transport Management Systeem EasyTrans. Software Gemak is leverancier van softwareoplossingen voor het mkb en de grootzakelijke markt. Meer dan 100.000 klanten vertrouwen op Software Gemak voor hun boekhouding, HR- en salarisprocessen en kantoorautomatisering. Software Gemak biedt met Multivers een compleet boekhoudpakket voor het mkb. Het Transport Management Systeem EasyTrans kan gekoppeld worden met Multivers. Software Gemak was voorheen bekend onder de naam Unit4 Bedrijfssoftware. Meer informatie over Software Gemak vindt u op de website softwaregemak.nl

Module Koppeling met boekhoudpakket Software Gemak Multivers

Met een koppeling tussen uw Transport Management Systeem (TMS) EasyTrans en de boekhoudsoftware van Software Gemak Multivers exporteert u eenvoudig en snel uw factuur- en klantgegevens naar Software Gemak Multivers. Het overzetten van de gegevens gaat middels een exportbestand wat kan worden geïmporteerd in Software Gemak Multivers.

De belangrijkste functionaliteiten van de module Koppeling met boekhoudpakket Software Gemak Multivers:

  • Factuurgegevens exporteren naar Software Gemak Multivers
  • Klantgegevens exporteren naar Software Gemak Multivers

Uitleg functionaliteiten Koppeling Software Gemak Multivers

Onderstaand vindt u een uitgebreide uitleg over het gebruik van de module Koppeling met boekhoudpakket Software Gemak Multivers. Wilt u gebruik maken van de functionaliteiten maar heeft u nog geen toegang tot de module? Neemt u dan contact met ons op, de prijzen voor het gebruik van de module Koppeling met Software Gemak Multivers vindt u bij tarieven.