SnelStart

Tijdwinst en foutloos werken met een koppeling tussen TMS EasyTrans en SnelStart

Koppel SnelStart aan uw Transport Management Systeem EasyTrans. SnelStart streeft ernaar om de boekhouding van ondernemers 100% te automatiseren. Met slimme boekhoudoplossingen willen zij het leven van ondernemers aangenamer maken. SnelStart biedt software die toegankelijk is, makkelijk om mee te werken, betrouwbaar en voordelig. Voor kleine en grote bedrijven in elke bedrijfstak. Meer informatie over SnelStart vindt u op de website www.snelstart.nl

Module Koppeling met boekhoudpakket SnelStart

Met een koppeling tussen uw Transport Management Systeem (TMS) EasyTrans en de boekhoudsoftware van SnelStart exporteert u eenvoudig en snel uw factuur- en klantgegevens naar het boekhoudpakket SnelStart. Maakt u gebruik van de Inkoopmodule? Dan kunt u ook de gegevens van vervoerders en inkoopfacturen exporteren naar SnelStart. Het overzetten van de gegevens gaat middels een exportbestand wat kan worden geïmporteerd in SnelStart.

De belangrijkste functionaliteiten van de module Koppeling met boekhoudpakket SnelStart:

  • Factuurgegevens exporteren naar SnelStart
  • Klantgegevens exporteren naar SnelStart
  • Vervoerdergegevens exporteren naar SnelStart

Uitleg functionaliteiten Koppeling SnelStart

Onderstaand vindt u een uitgebreide uitleg over het gebruik van de module Koppeling met boekhoudpakket SnelStart. Wilt u gebruik maken van de functionaliteiten maar heeft u nog geen toegang tot de module? Neemt u dan contact met ons op, de prijzen voor het gebruik van de module Koppeling met SnelStart vindt u bij tarieven.