SnelStart

Tijdwinst en foutloos werken met een koppeling tussen uw TMS EasyTrans en het boekhoudpakket SnelStart

SnelStart streeft ernaar om de boekhouding van ondernemers 100% te automatiseren. Met slimme boekhoudoplossingen willen zij het leven van ondernemers aangenamer maken. SnelStart biedt software die toegankelijk is, makkelijk om mee te werken, betrouwbaar en voordelig. Voor kleine en grote bedrijven in elke bedrijfstak. Meer informatie over SnelStart vindt u op de website www.snelstart.nl

Module Koppeling met boekhoudpakket SnelStart

Met een koppeling tussen EasyTrans en SnelStart exporteert u eenvoudig en snel de factuur-, klant- en vervoerdergegevens van uw Transport Management Systeem (TMS) naar het boekhoudpakket SnelStart. Het overzetten van de gegevens gaat middels een exportbestand wat kan worden geïmporteerd in SnelStart.

De belangrijkste functionaliteiten van de module Koppeling met boekhoudpakket SnelStart:

  • Factuurgegevens exporteren naar SnelStart
  • Klantgegevens exporteren naar SnelStart
  • Vervoerdergegevens exporteren naar SnelStart

Uitleg functionaliteiten Koppeling met SnelStart

Onderstaand vindt u een uitgebreide uitleg over het gebruik van de module Koppeling met boekhoudpakket SnelStart. Wilt u gebruik maken van de functionaliteiten maar heeft u nog geen toegang tot de module? Neemt u dan contact met ons op, de prijzen voor het gebruik van de module Koppeling met Boekhoudpakket vindt u bij tarieven.