SnelStart

Tijdwinst en foutloos werken met een koppeling tussen TMS EasyTrans en SnelStart

Koppel SnelStart aan het Transport Management Systeem EasyTrans. SnelStart streeft ernaar om de boekhouding van ondernemers 100% te automatiseren. Met slimme boekhoudoplossingen willen zij het leven van ondernemers aangenamer maken. SnelStart biedt software die toegankelijk is, makkelijk om mee te werken, betrouwbaar en voordelig. Voor kleine en grote bedrijven in elke bedrijfstak. Meer informatie over SnelStart is te vinden op de website www.snelstart.nl

Module Koppeling met boekhoudpakket SnelStart

Met een koppeling tussen het Transport Management Systeem (TMS) EasyTrans en de boekhoudsoftware van SnelStart exporteer je eenvoudig en snel de factuur- en klantgegevens naar het boekhoudpakket SnelStart. Maak je gebruik van de Inkoopmodule? Dan kun je ook de gegevens van vervoerders en inkoopfacturen exporteren naar SnelStart. Het overzetten van de gegevens gaat middels een directe koppeling (API) tussen het TMS EasyTrans en het boekhoudpakket SnelStart.

De belangrijkste functionaliteiten van de module Koppeling met boekhoudpakket SnelStart:

  • Factuurgegevens exporteren naar SnelStart
  • Klantgegevens exporteren naar SnelStart
  • Inkoopfactuurgegevens exporteren naar SnelStart *
  • Vervoerdergegevens exporteren naar SnelStart *

*Feature beschikbaar met de Inkoopmodule van EasyTrans Software.

Uitleg functionaliteiten Koppeling SnelStart

Hieronder is een uitgebreide uitleg over het gebruik van de module Koppeling met boekhoudpakket SnelStart. Wil je gebruik maken van de functionaliteiten maar heb je nog geen toegang tot de module? Neem dan contact met ons op, de prijs voor het gebruik van de module Koppeling met boekhoudpakket is te vinden bij tarieven.