Seabourne Logistics

Stroomlijn transportdiensten door een koppeling met Seabourne Logistics en het TMS EasyTrans

Koppel Seabourne Logistics aan het Transport Management Systeem EasyTrans. Seabourne Logistics heeft zich ontwikkeld tot een toonaangevende en onafhankelijke logistieke dienstverlener met verschillende kantoren in Nederland, het VK, Frankrijk en Zuid-Afrika. Seabourne biedt een ​​volledig pakket aan logistieke diensten: warehousing, e-fulfilment, freight, mail- en douaneoplossingen, in de hele logistieke supply chain. Meer informatie over Seabourne Logistics is te vinden op de website seabournelogistics.com

Module Koppeling met Seabourne Logistics

Met een koppeling tussen het Transport Management Systeem (TMS) EasyTrans en Seabourne Logistics kun je gemakkelijk en snel zendingen aanmelden bij Seabourne Logistics, labels printen en AWB-nummers ontvangen.

De belangrijkste functionaliteiten van de module Koppeling met Seabourne Logistics:

  • Transportopdrachten vanuit het TMS aanmelden bij Seabourne Logistics
  • Seabourne Logistics labels printen vanuit het TMS
  • AWB-nummers Seabourne Logistics ontvangen binnen het TMS

Uitleg functionaliteiten Koppeling met Seabourne Logistics

Een koppeling tussen Seabourne Logistics en EasyTrans wordt op maat ingericht. Voorafgaand aan de inrichting worden je wensen en de mogelijkheden omtrent het koppelen van de diverse functionaliteiten uitvoerig besproken. Wil je gebruik maken van de functionaliteiten maar heb je nog geen toegang tot de module? Neem dan contact met ons op, de prijzen voor het gebruik van de module Koppeling met Seabourne Logistics is te vinden bij tarieven.