Seabourne Logistics

Stroomlijn transportdiensten tussen vervoerders

Koppel Seabourne Logistics aan uw Transport Management Systeem EasyTrans. Seabourne Logistics heeft zich ontwikkeld tot een toonaangevende en onafhankelijke logistieke dienstverlener met verschillende kantoren in Nederland, het VK, Frankrijk en Zuid-Afrika. Seabourne biedt een ​​volledig pakket aan logistieke diensten: warehousing, e-fulfilment, freight, mail – en douaneoplossingen, in de hele logistieke supply chain. Meer informatie over Seabourne Logistics vindt u op de website seabournelogistics.com

Module Koppeling met Seabourne Logistics

Met een koppeling tussen het Transport Management Systeem (TMS) EasyTrans en Seabourne Logistics kunt u gemakkelijk en snel zendingen aanmelden bij Seabourne Logistics, labels printen en AWB-nummers ontvangen.

De belangrijkste functionaliteiten van de module Koppeling met Seabourne Logistics:

  • Transportopdrachten vanuit uw TMS aanmelden bij Seabourne Logistics
  • Seabourne Logistics labels printen vanuit uw TMS
  • AWB-nummers Seabourne Logistics ontvangen binnen uw TMS

Uitleg functionaliteiten Koppeling met Seabourne Logistics

Een koppeling tussen Seabourne Logistics en EasyTrans wordt op maat voor u ingericht. Voorafgaand aan de inrichting worden uw wensen en de mogelijkheden omtrent het koppelen van de diverse functionaliteiten uitvoerig met u besproken. Wilt u gebruik maken van de functionaliteiten maar heeft u nog geen toegang tot de module? Neemt u dan contact met ons op, de prijzen voor het gebruik van de module Koppeling met Seabourne Logistics vindt u bij tarieven.