Routigo

Routigo biedt logistieke software waarmee de efficiëntie van het bezorgen verhoogd kan worden. In een overzichtelijk dashboard kunt u eenvoudig de routeplanning van meerdere transportopdrachten maken. Met de RoutiGo app kunt u de kwaliteit van uw dienstverlening nog verder optimaliseren. Bezorgers kunnen hiermee – eventueel met behulp van barcode scanning – op een gebruiksvriendelijke manier de orders afhandelen. Via het dashboard – eventueel met live Track & Trace – blijft u op de hoogte van de voortgang en stuurt u daar waar nodig gemakkelijk bij. Meer informatie over Routigo vindt u op de website www.routigo.com

Module Koppeling met Routigo
Wanneer u gebruik maakt van een Premium Plus pakket is het mogelijk om een koppeling te realiseren tussen Routigo en uw EasyTrans omgeving. Met een koppeling tussen EasyTrans en Routigo kunt u eenvoudig uw transportopdrachten doorsturen naar uw Routigo dashboard. Hier kunt u de ritten naar de bestemmingen optimaliseren en de route(s) toekennen aan een chauffeur. De definitieve planinformatie wordt direct teruggekoppeld naar EasyTrans. Chauffeurs kunnen vervolgens de orders afhandelen met behulp van de Routigo app of de Chauffeur App van EasyTrans Software. De afmeldinformatie die hierbij wordt vastgelegd is direct zichtbaar in uw EasyTrans omgeving.

De belangrijkste functionaliteiten van de module Koppeling met Routigo:

  • Eenvoudig transportopdrachten doorsturen naar uw Routigo dashboard
  • Ritten optimaliseren en plannen in Routigo
  • Plangegevens Routigo direct zichtbaar in uw EasyTrans omgeving
  • Afmeldinformatie Routigo app direct zichtbaar in uw EasyTrans omgeving

Uitleg functionaliteiten module Koppeling met Routigo

Onderstaand vindt u een uitgebreide uitleg over het gebruik van de module Koppeling met Routigo. Wilt u gebruik maken van de functionaliteit maar heeft u nog geen toegang tot de module? Neemt u dan contact met ons op, de prijzen voor het gebruik van de module Koppeling met Routigo vindt u bij tarieven.