RoutiGo

Voor snelle en efficiënte planning van transportorders uit TMS EasyTrans met een koppeling naar RoutiGo

RoutiGo biedt logistieke software waarmee de efficiëntie van het bezorgen verhoogd kan worden. In een overzichtelijk dashboard kun je eenvoudig de routeplanning van meerdere transportopdrachten maken. Met de RoutiGo app kun je de kwaliteit van jouw dienstverlening nog verder optimaliseren. Bezorgers kunnen hiermee – eventueel met behulp van barcode scanning – op een gebruiksvriendelijke manier de orders afhandelen. Via het dashboard – eventueel met live Track & Trace – blijf je op de hoogte van de voortgang en stuur je daar waar nodig gemakkelijk bij. Meer informatie over RoutiGo is te vinden op de website www.routigo.com

Module Koppeling met RoutiGo

Wanneer je gebruik maakt van het Premium Plus pakket is het mogelijk om een koppeling te realiseren tussen RoutiGo en je Transport Management Systeem (TMS) EasyTrans. Met een koppeling tussen je TMS EasyTrans en RoutiGo kun je eenvoudig de transportopdrachten doorsturen naar het RoutiGo dashboard. Hier kun je verschillende routes maken en optimaliseren. De definitieve planinformatie wordt direct teruggekoppeld naar EasyTrans. Chauffeurs kunnen vervolgens de orders afhandelen met behulp van de RoutiGo App of de Chauffeurs App van EasyTrans. De afmeldinformatie die hierbij wordt vastgelegd is direct zichtbaar in de EasyTrans omgeving.

De belangrijkste functionaliteiten van de module Koppeling met RoutiGo:

  • Eenvoudig transportopdrachten doorsturen naar je RoutiGo dashboard
  • Routes maken, plannen en optimaliseren in RoutiGo
  • Plangegevens RoutiGo direct zichtbaar in het TMS EasyTrans
  • Afmeldinformatie RoutiGo App direct zichtbaar in het TMS EasyTrans

Uitleg functionaliteiten Koppeling met RoutiGo

Hieronder is een uitgebreide uitleg over het gebruik van de module Koppeling met RoutiGo. Wil je gebruik maken van de functionaliteit maar heb je nog geen toegang tot de module? Neem dan contact met ons op, de prijzen voor het gebruik van de module Koppeling met RoutiGo zijn te vinden bij de tarieven.