Rietveld

Koppel uw TMS EasyTrans met de boordcomputersystemen van Rietveld

Rietveld is een toonaangevende, internationaal opererende onderneming met ruime ervaring op het gebied van fleetmanagement in de transportbranche. De oplossingen, welke Rietveld met EasyTrack Fleetmanagement biedt, creëren meer rust op de planning. De administratieve handelingen worden sterk verminderd en vereenvoudigd. Dit leidt tot het verhogen van de efficiency en het verbeteren van uw bedrijfsrendement. Meer informatie over Rietveld vindt u op de website www.rietveld.nl

Module Koppeling met Rietveld

Met een koppeling tussen het Transport Management Systeem (TMS) EasyTrans en Rietveld kunnen orders als taken naar uw boordcomputer worden verstuurd. Bij het uitrijden van de transportopdrachten kunnen deze taken door de chauffeur worden afgehandeld. Bij het afhandelen van deze taken worden de gegevens uit het vragenpad van de boordcomputer (inclusief foto’s) automatisch verwerkt in EasyTrans. Een koppeling tussen de boordcomputersystemen van Rietveld en het TMS EasyTrans wordt op maat voor u ingericht, zodat u beide systemen collectief optimaal kunt inzetten.

Uitleg functionaliteiten Koppeling met Rietveld

Een koppeling tussen Rietveld en EasyTrans wordt op maat voor u ingericht. Voorafgaand aan de inrichting worden uw wensen en de mogelijkheden omtrent het koppelen van de diverse functionaliteiten uitvoerig met u besproken. Wilt u gebruik maken van de functionaliteiten maar heeft u nog geen toegang tot de module? Neemt u dan contact met ons op, de prijzen voor het gebruik van de module Koppeling met Rietveld vindt u bij tarieven.