Reeleezee

Tijdwinst en foutloos werken met een koppeling tussen TMS EasyTrans en Reeleezee

Koppel Reeleezee aan uw Transport Management Systeem EasyTrans. Reeleezee biedt een online boekhoudpakket dat zoveel mogelijk van het invoerwerk automatiseert. Reeleezee wil u als ondernemer meer ruimte geven. Ruimte die u kunt gebruiken voor de groei van uw onderneming. Want u bent geen boekhouder, maar een ondernemer. Zij ontwikkelen innovatieve oplossingen om boekhoudprocessen te versimpelen en efficiënter te maken, en vooral te automatiseren. Meer informatie over Reeleezee vindt u op de website www.reeleezee.nl

Module Koppeling met boekhoudpakket Reeleezee

Met een koppeling tussen uw Transport Management Systeem (TMS) EasyTrans en de boekhoudsoftware van Reeleezee exporteert u eenvoudig en snel uw factuur- en klantgegevens naar Reeleezee. Het overzetten van de gegevens gaat middels een exportbestand wat kan worden geïmporteerd in Reeleezee.

De belangrijkste functionaliteiten van de module Koppeling met boekhoudpakket Reeleezee:

  • Factuurgegevens exporteren naar Reeleezee
  • Klantgegevens exporteren naar Reeleezee

Uitleg functionaliteiten Koppeling Reeleezee

Onderstaand vindt u een uitgebreide uitleg over het gebruik van de module Koppeling met boekhoudpakket Reeleezee. Wilt u gebruik maken van de functionaliteiten maar heeft u nog geen toegang tot de module? Neemt u dan contact met ons op, de prijzen voor het gebruik van de module Koppeling met Reeleezee vindt u bij tarieven.