Reeleezee

Tijdwinst en foutloos werken met een koppeling tussen TMS EasyTrans en Reeleezee

Koppel Reeleezee aan het Transport Management Systeem EasyTrans. Reeleezee biedt een online boekhoudpakket dat zoveel mogelijk van het invoerwerk automatiseert. Reeleezee wil jou als ondernemer meer ruimte geven. Ruimte die je kunt gebruiken voor de groei van je onderneming. Want je bent geen boekhouder, maar een ondernemer. Zij ontwikkelen innovatieve oplossingen om boekhoudprocessen te versimpelen en efficiënter te maken, en vooral te automatiseren. Meer informatie over Reeleezee is te vinden op de website www.reeleezee.nl

Module Koppeling met boekhoudpakket Reeleezee

Met een koppeling tussen het Transport Management Systeem (TMS) EasyTrans en de boekhoudsoftware van Reeleezee exporteer je eenvoudig en snel de factuur- en klantgegevens naar Reeleezee. Het overzetten van de gegevens gaat middels een exportbestand wat kan worden geïmporteerd in Reeleezee.

De belangrijkste functionaliteiten van de module Koppeling met boekhoudpakket Reeleezee:

  • Factuurgegevens exporteren naar Reeleezee
  • Klantgegevens exporteren naar Reeleezee

Uitleg functionaliteiten Koppeling Reeleezee

Hieronder is een uitgebreide uitleg over het gebruik van de module Koppeling met boekhoudpakket Reeleezee. Wil je gebruik maken van de functionaliteiten maar heb je nog geen toegang tot de module? Neem dan contact met ons op, de prijzen voor het gebruik van de module Koppeling met Reeleezee is te vinden bij tarieven.