Raben

Stroomlijn transportdiensten tussen vervoerders

Koppel Raben aan het Transport Management Systeem EasyTrans. Raben Group heeft vestigingen in 15 Europese landen en biedt uitgebreide logistieke diensten op het gebied van binnenlands en internationaal transport, contractlogistiek, lucht- en zeetransport, transport van volledige vrachtwagenladingen, intermodaal transport en logistiek van verse producten. Meer informatie over Raben is te vinden op de website nederland.raben-group.com

Module Koppeling met Raben

Met een koppeling tussen het Transport Management Systeem (TMS) EasyTrans en Raben kun je gemakkelijk en snel zendingen aanmelden bij Raben, labels printen en Track & Trace informatie opvragen vanuit de planomgeving.

De belangrijkste functionaliteiten van de module Koppeling met Raben:

  • Transportopdrachten vanuit het TMS aanmelden bij Raben
  • Raben labels printen vanuit het TMS
  • Track & Trace gegevens Raben opvraagbaar vanuit het TMS

Uitleg functionaliteiten Koppeling met Raben

Een koppeling tussen Raben en EasyTrans wordt op maat  ingericht. Voorafgaand aan de inrichting worden je wensen en de mogelijkheden omtrent het koppelen van de diverse functionaliteiten uitvoerig besproken. Wil je gebruik maken van de functionaliteiten maar heb je nog geen toegang tot de module? Neem dan contact met ons op, de prijzen voor het gebruik van de module Koppeling met Raben is te vinden bij tarieven.