Raben

Stroomlijn transportdiensten tussen vervoerders

Koppel Raben aan uw Transport Management Systeem EasyTrans. Raben Group heeft vestigingen in 15 Europese landen en biedt uitgebreide logistieke diensten op het gebied van binnenlands en internationaal transport, contractlogistiek, lucht- en zeetransport, transport van volledige vrachtwagenladingen, intermodaal transport en logistiek van verse producten. Meer informatie over Raben vindt u op de website nederland.raben-group.com

Module Koppeling met Raben

Met een koppeling tussen het Transport Management Systeem (TMS) EasyTrans en Raben kunt u gemakkelijk en snel zendingen aanmelden bij Raben, labels printen en Track & Trace informatie opvragen vanuit uw planomgeving.

De belangrijkste functionaliteiten van de module Koppeling met Raben:

  • Transportopdrachten vanuit uw TMS aanmelden bij Raben
  • Raben labels printen vanuit uw TMS
  • Track & Trace gegevens Raben opvraagbaar vanuit uw TMS

Uitleg functionaliteiten Koppeling met Raben

Een koppeling tussen Raben en EasyTrans wordt op maat voor u ingericht. Voorafgaand aan de inrichting worden uw wensen en de mogelijkheden omtrent het koppelen van de diverse functionaliteiten uitvoerig met u besproken. Wilt u gebruik maken van de functionaliteiten maar heeft u nog geen toegang tot de module? Neemt u dan contact met ons op, de prijzen voor het gebruik van de module Koppeling met Raben vindt u bij tarieven.