Picqer

Warehouse Management Systeem

Koppel het Picqer Warehouse Management Systeem aan het Transport Management Systeem EasyTrans. Picqer biedt magazijnsoftware voor webshops met een eigen magazijn. De software helpt webshops op een makkelijke manier een magazijn efficiënt en effectief te maken. Met Picqer bespaar je veel tijd bij de meest cruciale stap in je magazijn: Bestellingen snel en secuur versturen. Door Picqer weet je precies vanaf welke plek je een product moet pakken, en controleer je met een barcodescanner of je de juiste producten hebt gepickt. Vervolgens print Picqer automatisch het verzendlabel voor je uit. Meer informatie over Picqer is te vinden op de website www.picqer.com

Module Koppeling met Picqer Warehouse Management Systeem

Gebruik je Picqer zelf voor je warehousing? Of ben je juist de logistieke dienstverlener van de webshop van je klant? Een koppeling met Picqer kan op diverse manieren worden ingezet.

De belangrijkste functionaliteiten van de module Koppeling met WMS Picqer:

  • Zendingen vanuit Picqer als transportopdrachten ontvangen in EasyTrans
  • EasyTrans labels printbaar in Picqer
  • Track & Trace informatie EasyTrans op te vragen binnen Picqer
  • Koppeling te gebruiken bij eigen warehousing of als logistieke dienstverlener van klanten/warehouses
  • Koppel een onbeperkt aantal Picqer-systemen
  • Koppeling te gebruiken in combinatie met Koppelingen Externe Vervoerders Packs en/of DHL Parcel *

*Feature beschikbaar met module Koppeling Externe Vervoerders van EasyTrans Software.

Uitleg functionaliteiten Koppeling met Picqer

Hieronder is een uitgebreide uitleg over het gebruik van de module Koppeling met Picqer. Wil je gebruik maken van de functionaliteiten maar heb je nog geen toegang tot de module? Neem dan contact met ons op, de prijzen voor het gebruik van de module Koppeling met Picqer is te vinden bij tarieven.