Picqer

Warehouse Management Systeem koppelen aan het Transport Management Systeem EasyTrans

Picqer biedt magazijnsoftware voor webshops met een eigen magazijn. De software helpt webshops – die tussen de 50 en 2000 bestellingen per dag versturen – op een makkelijke manier het magazijn efficiënt en effectief te maken. Door Picqer weet je precies vanaf welke plek je een product moet pakken en controleer je met een barcodescanner of je de juiste producten hebt gepickt. Vervolgens print Picqer automatisch het verzendlabel voor je uit. Met Picqer bespaar je veel tijd bij de meest cruciale stap in je magazijn: Bestellingen snel en secuur versturen. Meer informatie over Picqer vindt u op de website www.picqer.com

Module Koppeling met Picqer

Een koppeling met Picqer kan op diverse manieren worden ingezet. Gebruikt u Picqer zelf voor uw warehousing? Of bent u juist de logistieke dienstverlener van de webshop van uw klant? Afhankelijk van uw wensen en benodigdheden wordt de koppeling tussen EasyTrans en Picqer op maat voor u ingericht.

Een voorbeeld: Bent u verantwoordelijk voor het transport van de webshop van uw klant? En maakt deze klant gebruik van het Warehouse Management Systeem Picqer? Dan kan de Picqer-omgeving van uw klant gekoppeld worden aan uw EasyTrans planomgeving. U wordt als transporteur aangemaakt in Picqer en uw klant kan van de verkochte artikelen direct transportopdrachten aanmaken. Hierbij wordt er automatisch een (EasyTrans) verzendlabel afgedrukt die uw klant op de zending kan aanbrengen. Uiteraard zijn de transportopdrachten direct zichtbaar in uw Transport Management Systeem EasyTrans. Om de status van het transport te volgen heeft uw klant bovendien vanuit het Picqer systeem altijd toegang tot uw (EasyTrans) Track & Trace pagina.

Uitleg functionaliteiten module koppeling met Picqer

Een koppeling tussen Picqer en EasyTrans wordt op maat voor u ingericht. Voorafgaand aan de inrichting worden uw wensen en de mogelijkheden omtrent het koppelen uitvoerig met u besproken. Wilt u gebruik maken van een koppeling met Picqer maar heeft u nog geen toegang tot de module? Neemt u dan contact met ons op, de prijzen voor het gebruik van de module Koppeling met Picqer vindt u bij tarieven.