Packs

Stroomlijn transportdiensten met een koppeling tussen uw TMS EasyTrans en Packs

Packs is een klantgerichte logistieke dienstverleners met een Benelux dekkend distributienetwerk. Met meer dan 60 depots in de Benelux is Packs altijd dicht bij u in de buurt. Packs is een logistieke dienstverlener voor uiteenlopende leveringen aan bedrijven en particulieren. Packs onderscheidt zich door persoonlijk contact en persoonlijke zorg voor alle zendingen. Meer informatie over Packs vindt u op de website www.packs.nl

Module Koppeling met Packs

Met een koppeling tussen het Transport Management Systeem (TMS) EasyTrans en Packs kunt u gemakkelijk en snel zendingen aanmelden bij Packs, labels printen en Track & Trace informatie opvragen. Dit kan vanuit uw planomgeving maar ook vanuit uw klantenportaal. Uw klanten kunnen dus ook zelf transportorders aanmelden bij Packs! Daarnaast worden orders die zijn afgeleverd door Packs via de koppeling automatisch afgemeld in EasyTrans, inclusief de afmeldgegevens van Packs.

De belangrijkste functionaliteiten van de module Koppeling met Packs:

  • Zendingen vanuit uw TMS aanmelden bij Packs
  • Packs labels printen vanuit uw TMS
  • Track & Trace gegevens Packs opvraagbaar vanuit uw TMS
  • Track & Trace-link Packs in uw opdrachtbevestigingen
  • Aanmelden, labels printen, Track & Trace beschikbaar in Klanten Portal *
  • Meerdere orders tegelijk importeren en aanmelden via een Excel bestand of API koppeling
  • Automatische afmelding van orders in uw TMS, inclusief afmeldgegevens Packs

* Met een Premium– of Premium Plus Pakket beschikt u over een eigen Klanten Portal.

Uitleg functionaliteiten Koppeling met Packs

Onderstaand vindt u een uitgebreide uitleg over het gebruik van de module Koppeling met Externe Vervoerder Packs. Wilt u gebruik maken van de functionaliteiten maar heeft u nog geen toegang tot de module? Neemt u dan contact met ons op, de prijzen voor het gebruik van de module Koppeling Externe Vervoerders – Packs vindt u bij tarieven.