Packs

Stroomlijn transportdiensten door een koppeling met Packs en het TMS Easytrans

Packs is een klantgerichte logistieke dienstverleners met een Benelux dekkend distributienetwerk. Met meer dan 60 depots in de Benelux is Packs altijd dicht bij in de buurt. Packs is een logistieke dienstverlener voor uiteenlopende leveringen aan bedrijven en particulieren. Packs onderscheidt zich door persoonlijk contact en persoonlijke zorg voor alle zendingen. Meer informatie over Packs is te vinden op de website www.packs.nl

Module Koppeling met Packs

Met een koppeling tussen het Transport Management Systeem (TMS) EasyTrans en Packs kun je gemakkelijk en snel zendingen aanmelden bij Packs, labels printen en Track & Trace informatie opvragen. Dit kan vanuit de planomgeving maar ook vanuit het Klanten Portal. Je klanten kunnen dus ook zelf transportorders aanmelden bij Packs! Daarnaast worden orders die zijn afgeleverd door Packs via de koppeling automatisch afgemeld in EasyTrans, inclusief de afmeldgegevens van Packs.

De belangrijkste functionaliteiten van de module Koppeling met Packs:

  • Zendingen vanuit het TMS aanmelden bij Packs
  • Packs labels printen vanuit het TMS
  • Track & Trace gegevens Packs opvraagbaar vanuit het TMS
  • Track & Trace-link Packs in de opdrachtbevestigingen
  • Aanmelden, labels printen, Track & Trace beschikbaar in het Klanten Portal*
  • Meerdere orders tegelijk importeren en aanmelden via een Excel bestand of API koppeling
  • Automatische afmelding van orders in het TMS, inclusief afmeldgegevens Packs

* Feature beschikbaar met een Premium– of Premium Plus pakket van EasyTrans Software.

Uitleg functionaliteiten Koppeling met Packs

Hieronder is een uitgebreide uitleg over het gebruik van de module Koppeling met Externe Vervoerder Packs. Wil je gebruik maken van de functionaliteiten maar heb je nog geen toegang tot de module? Neemt dan contact met ons op, de prijzen voor het gebruik van de module Koppeling Externe Vervoerders – Packs is te vinden bij tarieven.