nShift Transsmart

Maak logistieke verbindingen met het TMS EasyTrans

nShfit Transsmart levert innovatieve verzendsoftware. De shipping- en delivery management-oplossing legt de logistieke verbinding tussen webshop, magazijn, vervoerders en klanten.
Transsmart helpt het verzendproces van je klant sneller, inzichtelijker, flexibeler én goedkoper te maken. Het koppelt en integreert met een ruime hoeveelheid andere softwarepakketten, webshops en vervoerders.

Door je aan te melden als vervoerder bij nShift Transsmart kan je opdrachtgever zijn orders, via kant-en-klare plugins naar Transsmart versturen. Transsmart koppelt deze gegevens vervolgens door naar EasyTrans, waar de orders kunnen worden gepland en uitgereden. Na het afmelden van de orders via de Chauffeurs App, wordt de POD informatie terug naar Transsmart gestuurd, zodat de klant alle informatie in één systeem zichtbaar heeft. Meer informatie over nShift (voorheen Transsmart) is te vinden op de website: www.nshift.com

Koppeling EasyTrans met Externe Systemen

Er zijn diverse mogelijkheden om het Transport Management Systeem EasyTrans te koppelen met externe software. EasyTrans Software biedt – door samenwerking met een groot aantal partners – kant en klare koppelingen met specifieke functionaliteiten.
Er zijn echter zoveel softwarepakketten dat het onmogelijk is om overal een kant en klare oplossing voor te kunnen bieden. Daarom bieden wij ook de module Koppeling Externe Systemen aan, waarmee je toegang krijgt tot de API’s en EDI van EasyTrans Software. Door gebruik te maken van de API’s en/of EDI van EasyTrans Software kan een directe verbinding tussen EasyTrans en andere software worden opgezet. Voor een dergelijke integratie is echter wel een stukje programmeerwerk nodig. Is zelf programmeren geen optie? Dan werken wij als alternatief samen met nShift en DeliveryMatch.

Module Koppeling met nShift

nShift, voorheen Transsmart, biedt slimme verzendsoftware voor websites waarmee de logistieke verbinding tussen webshop, magazijn, vervoerder en klant wordt gestroomlijnd.

Uitleg functionaliteiten Koppeling met nShift

Een koppeling met nShift, het externe systeem en EasyTrans wordt op maat ingericht. Voorafgaand aan de inrichting worden je wensen en de mogelijkheden omtrent het koppelen van de diverse functionaliteiten uitvoerig met jou en nShift besproken. Wil je gebruik maken van de functionaliteiten maar heb je nog geen toegang tot de module? Neem dan contact met ons op, de prijzen voor het gebruik van de module Koppeling met nShift is te vinden bij tarieven.