nShift

Maak logistieke verbindingen met uw TMS EasyTrans

Er zijn diverse mogelijkheden om het Transport Management Systeem EasyTrans te koppelen met externe software. Door samenwerking met een groot aantal partners zijn er veel kant en klare koppelingen beschikbaar. Er zijn echter zoveel softwarepakketten dat het onmogelijk is om overal een kant en klare oplossing voor te kunnen bieden.

Dankzij de module Koppeling Externe Systemen is het mogelijk om zelf koppelingen op maat te maken. Maar voor een dergelijke integratie is wel een stukje programmeerwerk nodig. Is zelf programmeren voor u geen optie? Dan werken wij als alternatief samen met nShift en DeliveryMatch.

Module Koppeling met nShift

nShift, voorheen Transsmart, biedt slimme verzendsoftware voor websites waarmee de logistieke verbinding tussen webshop, magazijn, vervoerder en klant wordt gestroomlijnd.
Meer informatie over nShift (voorheen Transsmart) vindt u op de website: www.nshift.com

Uitleg functionaliteiten Koppeling met nShift

Een koppeling met nShift, het externe systeem en EasyTrans wordt op maat voor u ingericht. Voorafgaand aan de inrichting worden uw wensen en de mogelijkheden omtrent het koppelen van de diverse functionaliteiten uitvoerig met u en nShift besproken. Wilt u gebruik maken van de functionaliteiten maar heeft u nog geen toegang tot de module? Neemt u dan contact met ons op, de prijzen voor het gebruik van de module Koppeling met nShift vindt u bij tarieven.