Mollie

Online (vooruit)betaling van transportdiensten via Mollie

Om online betalingen via bijvoorbeeld iDEAL of Creditcard te kunnen ontvangen heb je een account bij een betaalprovider nodig. Voor de module Online Betalen heeft EasyTrans Software gekozen voor een samenwerking met Mollie. Bij Mollie betaal je namelijk geen abonnementskosten maar een vast bedrag per transactie.

Mollie is een payment service provider die online betalingen voor bedrijven verwerkt. Mollie ondersteunt hierbij alle bekende betaalmethodes waaronder betalingen via iDEAL, de meest gebruikte online betaalmethode in Nederland. Bij Mollie betaal je geen abonnementskosten of installatiekosten. Je betaalt enkel een transparante vergoeding voor iedere succesvol afgeronde transactie. Meer informatie over Mollie is te vinden op de website www.mollie.com

Module Online Betalen

Met de module Online Betalen kunnen je klanten eenvoudig en snel online facturen van de transportdiensten betalen. Zodra een betaling van een factuur is voldaan ontvang je van Mollie een e-mail ter bevestiging en wordt de factuur in het factuuroverzicht van EasyTrans automatisch als voldaan gemarkeerd. Daarnaast kunnen ook proforma facturen online voldaan worden door je klanten. Heel handig als je bijvoorbeeld een aanbetaling vraagt.

De belangrijkste functionaliteiten van de module Online Betalen:

  • Online betalingen via flexibele betaalprovider Mollie
  • Snelle verwerking facturatie door online betaling van de transportdiensten
  • Bevestiging van betalingen per e-mail door Mollie
  • Facturen worden automatisch als voldaan gemarkeerd in EasyTrans
  • Online vooruitbetaling transportdiensten (proforma facturen)

Uitleg functionaliteiten module Online Betalen

Hieronder is een uitgebreide uitleg over het gebruik van de module Online Betalen. Wil je gebruik maken van de functionaliteiten maar heb je nog geen toegang tot de module? Neem dan contact met ons op, de prijzen voor het gebruik van de Module Online Betalen is te vinden bij tarieven.