Mollie

Online (vooruit)betaling van uw transportdiensten

Om online betalingen via bijvoorbeeld iDEAL of Creditcard te kunnen ontvangen heeft u een account bij een betaalprovider nodig. Voor de module Online Betalen heeft EasyTrans Software gekozen voor een samenwerking met Mollie. Bij Mollie betaalt u namelijk geen abonnementskosten maar een vast bedrag per transactie. Hierdoor is Mollie ook zeer geschikt voor bedrijven die niet veel betalingen willen laten uitvoeren.

Mollie is een payment service provider die online betalingen voor bedrijven verwerkt. Mollie ondersteunt hierbij alle bekende betaalmethodes waaronder betalingen via iDEAL, de meest gebruikte online betaalmethode in Nederland. Bij Mollie betaalt u geen abonnementskosten of installatiekosten. U betaalt enkel een transparante vergoeding voor iedere succesvol afgeronde transactie. Meer informatie over Mollie vindt u op de website www.mollie.com

Module Online Betalen

Met de module Online Betalen kunnen uw klanten online facturen van uw transportdiensten betalen. Zodra een betaling van een factuur is voldaan ontvangt u van Mollie een e-mail ter bevestiging en wordt de factuur in het factuuroverzicht van EasyTrans automatisch als voldaan gemarkeerd. Daarnaast kunnen ook pro forma facturen online voldaan worden door uw klanten. Heel handig als u bijvoorbeeld een aanbetaling vraagt!

De belangrijkste functionaliteiten van de module Online Betalen:

  • Online betalingen via flexibele betaalprovider Mollie
  • Snelle verwerking facturatie door online betaling van uw transportdiensten
  • Bevestiging van betalingen per e-mail door Mollie
  • Facturen worden automatisch als voldaan gemarkeerd in EasyTrans
  • Online vooruitbetaling transportdiensten (pro forma facturen)

Uitleg functionaliteiten module Online Betalen

Onderstaand vindt u een uitgebreide uitleg over het gebruik van de module Online Betalen . Wilt u gebruik maken van de functionaliteiten maar heeft u nog geen toegang tot de module? Neemt u dan contact met ons op, de prijzen voor het gebruik van de Module Online Betalen vindt u bij tarieven.