King

Tijdwinst en foutloos werken met een koppeling tussen uw TMS EasyTrans en het boekhoudpakket King

King Business Software helpt ondernemers bij hun administratieve automatisering, van boekhouding en facturering tot een totale ERP-oplossing. King biedt een gebruiksvriendelijk boekhoudprogramma met duidelijke overzichten van debiteuren, crediteuren en de actuele cijfers. Meer informatie over King vindt u op de website www.king.eu

Module Koppeling met boekhoudpakket KING

Met een koppeling tussen EasyTrans en KING exporteert u eenvoudig en snel de factuur- en klantgegevens van uw Transport Management Systeem (TMS) naar het boekhoudpakket KING. Maakt u gebruik van de Inkoopmodule? Dan kunt u ook de gegevens van vervoerders en inkoopfacturen exporteren naar KING. Het overzetten van de gegevens gaat middels een exportbestand wat kan worden geïmporteerd in KING.

De belangrijkste functionaliteiten van de module Koppeling met boekhoudpakket KING:

  • Factuurgegevens exporteren naar KING
  • Klantgegevens exporteren naar KING
  • Inkoopfactuurgegevens exporteren naar KING*
  • Vervoerdergegevens exporteren naar KING*

* Feature beschikbaar met de Inkoopmodule van EasyTrans Software.

Uitleg functionaliteiten Koppeling met KING

Onderstaand vindt u een uitgebreide uitleg over het gebruik van de module Koppeling met boekhoudpakket KING. Wilt u gebruik maken van de functionaliteiten maar heeft u nog geen toegang tot de module? Neemt u dan contact met ons op, de prijzen voor het gebruik van de module Koppeling met Boekhoudpakket vindt u bij tarieven.