KING Finance & KING ERP

Tijdwinst en foutloos werken met een koppeling tussen TMS EasyTrans en KING

Koppel KING Finance (het vroegere iMuis) of KING ERP aan het Transport Management Systeem EasyTrans. King Business Software helpt ondernemers bij hun administratieve automatisering, van boekhouding en facturering tot een totale ERP-oplossing. King biedt een gebruiksvriendelijk boekhoudprogramma met duidelijke overzichten van debiteuren, crediteuren en de actuele cijfers. Meer informatie over King is te vinden op de website kingsoftware.nl

Module Koppeling met boekhoudpakket KING

Met een koppeling tussen het Transport Management Systeem (TMS) EasyTrans en de boekhoudsoftware van KING exporteer je eenvoudig en snel de factuur- en klantgegevens naar het boekhoudpakket KING. Maak je gebruik van de Inkoopmodule? Dan kun je ook de gegevens van vervoerders en inkoopfacturen exporteren naar KING ERP. Het overzetten van de gegevens gaat middels een exportbestand wat kan worden geïmporteerd in KING. Met het programma King Finance (voormalig iMuis) is er ook een koppeling mogelijk.

De belangrijkste functionaliteiten van de module Koppeling met boekhoudpakket KING:

  • Factuurgegevens exporteren naar KING Finance of KING ERP
  • Klantgegevens exporteren naar KING Finance of KING ERP
  • Inkoopfactuurgegevens exporteren naar KING ERP*
  • Vervoerdergegevens exporteren naar KING ERP*

*Feature beschikbaar met de Inkoopmodule van EasyTrans Software. Niet mogelijk bij King Finance (voormalig iMuis)

Uitleg functionaliteiten Koppeling KING

Hieronder is een uitgebreide uitleg over het gebruik van de module Koppeling met boekhoudpakket KING. Wil jegebruik maken van de functionaliteiten maar heb je nog geen toegang tot de module? Neem dan contact met ons op, de prijzen voor het gebruik van de module Koppeling met KING is te vinden bij tarieven.