iProfit

Tijdwinst en foutloos werken met een koppeling tussen TMS EasyTrans en iProfit

Koppel iProfit aan het Transport Management Systeem EasyTrans. iProfit is boekhoudsoftware die wordt aangeboden door Inventive, wat onderdeel is van de Trivest Software Group. Een softwarebedrijf met diepgaande kennis van en uitgebreide ervaring met verschillende softwareoplossingen voor de maakindustrie. De pakketten van Inventive zijn gebaseerd op de nieuwste technologieën voor softwareontwikkeling, internet, databasesupport en toepassingen voor mobiele apparaten. Inventive Systems bedient niet enkel de multi user markt maar biedt ook een pakket voor kleinere bedrijven en zelfstandigen, namelijk iProfit. Meer informatie over Inventive is te vinden op de website www.inventive.nl

Module Koppeling met boekhoudpakket iProfit

Met een koppeling tussen het Transport Management Systeem (TMS) EasyTrans en de boekhoudsoftware van iProfit exporteer je eenvoudig en snel de factuur- en klantgegevens naar iProfit. Het overzetten van de gegevens gaat middels een exportbestand wat kan worden geïmporteerd in iProfit.

De belangrijkste functionaliteiten van de module Koppeling met boekhoudpakket iProfit:

  • Factuurgegevens exporteren naar iProfit
  • Klantgegevens exporteren naar iProfit

Uitleg functionaliteiten Koppeling iProfit

Hieronder is een uitgebreide uitleg over het gebruik van de module Koppeling met boekhoudpakket iProfit. Wil je gebruik maken van de functionaliteiten maar heb je nog geen toegang tot de module? Neem dan contact met ons op, de prijzen voor het gebruik van de module Koppeling met iProfit is te vinden bij tarieven.