iProfit

Tijdwinst en foutloos werken met een koppeling tussen uw TMS EasyTrans en het boekhoudpakket iProfit

iProfit is boekhoudsoftware die wordt aangeboden door Inventive, wat onderdeel is van de Trivest Software Group. Een softwarebedrijf met diepgaande kennis van en uitgebreide ervaring met verschillende softwareoplossingen voor de maakindustrie. De pakketten van Inventive zijn gebaseerd op de nieuwste technologieën voor softwareontwikkeling, internet, databasesupport en toepassingen voor mobiele apparaten. Inventive Systems bedient niet enkel de multi user markt maar biedt ook een pakket voor kleinere bedrijven en zelfstandigen, namelijk iProfit. Meer informatie over Inventive vindt u op de website www.inventive.nl

Module Koppeling met boekhoudpakket iProfit

Met een koppeling tussen EasyTrans en iProfit exporteert u eenvoudig en snel de factuur- en klantgegevens van uw Transport Management Systeem (TMS) naar het boekhoudpakket iProfit. Het overzetten van de gegevens gaat middels een exportbestand wat kan worden geïmporteerd in iProfit.

De belangrijkste functionaliteiten van de module Koppeling met boekhoudpakket iProfit:

  • Factuurgegevens exporteren naar iProfit
  • Klantgegevens exporteren naar iProfit

Uitleg functionaliteiten Koppeling met iProfit

Onderstaand vindt u een uitgebreide uitleg over het gebruik van de module Koppeling met boekhoudpakket iProfit. Wilt u gebruik maken van de functionaliteiten maar heeft u nog geen toegang tot de module? Neemt u dan contact met ons op, de prijzen voor het gebruik van de module Koppeling met boekhoudpakket vindt u bij tarieven.