Expert/M

Tijdwinst en foutloos werken met een koppeling tussen TMS EasyTrans en Expert/M

Koppel Expert/M aan het Transport Management Systeem EasyTrans. Expert/M is boekhoudsoftware die wordt aangeboden door Wolters Kluwer. Wolters Kluwer biedt professionals de informatie, software en tools die ze nodig hebben, zodat zij efficiënt resultaat kunnen behalen. Met Expert/M bieden zij een veelzijdig en compleet boekhoudpakket voor de Belgische markt. Het is de ideale oplossing voor zowel de boekhoudafdeling van een kmo als boekhoud- en accountancykantoren. Meer informatie over Expert/M is te vinden op de website www.taasoftware.wolterskluwer.be/expertm

Module Koppeling met boekhoudpakket Expert/M

Met een koppeling tussen het Transport Management Systeem (TMS) EasyTrans en de boekhoudsoftware van Expert/M exporteer je eenvoudig en snel de factuur- en klantgegevens naar Expert/M. Het overzetten van de gegevens gaat middels een exportbestand wat kan worden geïmporteerd in Expert/M.

De belangrijkste functionaliteiten van de module Koppeling met boekhoudpakket Expert/M:

  • Factuurgegevens exporteren naar Expert/M
  • Klantgegevens exporteren naar Expert/M

Uitleg functionaliteiten Koppeling Expert/M

Hieronder is een uitgebreide uitleg over het gebruik van de module Koppeling met boekhoudpakket Expert/M. Wil je gebruik maken van de functionaliteiten maar heb je nog geen toegang tot de module? Neem dan contact met ons op, de prijzen voor het gebruik van de module Koppeling met Expert/M is te vinden bij tarieven.