Expert/M

Tijdwinst en foutloos werken met een koppeling tussen TMS EasyTrans en Expert/M

Koppel Expert/M aan uw Transport Management Systeem EasyTrans. Expert/M is boekhoudsoftware die wordt aangeboden door Wolters Kluwer. Wolters Kluwer biedt professionals de informatie, software en tools die ze nodig hebben, zodat zij efficiënt resultaat kunnen behalen. Met Expert/M bieden zij een veelzijdig en compleet boekhoudpakket voor de Belgische markt. Het is de ideale oplossing voor zowel de boekhoudafdeling van een kmo als boekhoud- en accountancykantoren. Meer informatie over Expert/M vindt u op de website www.taasoftware.wolterskluwer.be/expertm

Module Koppeling met boekhoudpakket Expert/M

Met een koppeling tussen uw Transport Management Systeem (TMS) EasyTrans en de boekhoudsoftware van Expert/M exporteert u eenvoudig en snel uw factuur- en klantgegevens naar Expert/M. Het overzetten van de gegevens gaat middels een exportbestand wat kan worden geïmporteerd in Expert/M.

De belangrijkste functionaliteiten van de module Koppeling met boekhoudpakket Expert/M:

  • Factuurgegevens exporteren naar Expert/M
  • Klantgegevens exporteren naar Expert/M

Uitleg functionaliteiten Koppeling Expert/M

Onderstaand vindt u een uitgebreide uitleg over het gebruik van de module Koppeling met boekhoudpakket Expert/M. Wilt u gebruik maken van de functionaliteiten maar heeft u nog geen toegang tot de module? Neemt u dan contact met ons op, de prijzen voor het gebruik van de module Koppeling met Expert/M vindt u bij tarieven.