Exact Online

Tijdwinst en foutloos werken met een koppeling tussen TMS EasyTrans en Exact

Exact biedt een cloudoplossing voor online boekhouden en CRM. Daarnaast heeft Exact diverse geïntegreerde pakketten voor urenregistratie, projectmanagement, order & voorraadbeheer en productie. EasyTrans Software biedt koppelingen met de boekhoudpakketten Exact Online en Exact Globe. Meer informatie over Exact is te vinden op de website www.exact.com

Module Koppeling met boekhoudpakket Exact Online

Met een koppeling tussen EasyTrans en Exact Online exporteer je eenvoudig en snel de factuur- en klantgegevens van het Transport Management Systeem (TMS) naar het boekhoudpakket Exact Online. Maak je gebruik van de Inkoopmodule? Dan kun je ook de gegevens van vervoerders en inkoopfacturen exporteren. Het overzetten van de gegevens gaat middels een directe (API) koppeling tussen het TMS EasyTrans en het boekhoudpakket Exact Online.

De belangrijkste functionaliteiten van de module Koppeling met boekhoudpakket Exact Online:

  • Factuurgegevens exporteren naar Exact Online
  • Klantgegevens exporteren naar Exact Online
  • Inkoopfactuurgegevens exporteren naar Exact Online *
  • Vervoerdergegevens exporteren naar Exact Online *

*Feature beschikbaar met de Inkoopmodule van EasyTrans Software.

Uitleg functionaliteiten Koppeling met Exact Online

Hieronder is een uitgebreide uitleg over het gebruik van de module Koppeling met boekhoudpakket Exact. Wil je gebruik maken van de functionaliteiten maar heb je nog geen toegang tot de module? Neem dan contact met ons op, de prijs voor het gebruik van de module Koppeling met boekhoudpakket is te vinden bij tarieven.