Exact Online

Tijdwinst en foutloos werken met een koppeling tussen TMS EasyTrans en Exact

Exact biedt een cloudoplossing voor online boekhouden en CRM. Daarnaast heeft Exact diverse geïntegreerde pakketten voor urenregistratie, projectmanagement, order & voorraadbeheer en productie. EasyTrans Software biedt koppelingen met de boekhoudpakketten Exact Online en Exact Globe. Meer informatie over Exact vindt u op de website www.exact.com

Module Koppeling met boekhoudpakket Exact Online

Met een koppeling tussen EasyTrans en Exact Online exporteert u eenvoudig en snel de factuur- en klantgegevens van uw Transport Management Systeem (TMS) naar het boekhoudpakket Exact Online. Maakt u gebruik van de Inkoopmodule? Dan kunt u ook de gegevens van vervoerders en inkoopfacturen exporteren naar Exact Online. Het overzetten van de gegevens gaat middels een directe koppeling tussen uw TMS EasyTrans en uw boekhoudsoftware Exact Online.

De belangrijkste functionaliteiten van de module Koppeling met boekhoudpakket Exact Online:

  • Factuurgegevens exporteren naar Exact Online
  • Klantgegevens exporteren naar Exact Online
  • Inkoopfactuurgegevens exporteren naar Exact Online *
  • Vervoerdergegevens exporteren naar Exact Online *

*Feature beschikbaar met de Inkoopmodule van EasyTrans Software.

Uitleg functionaliteiten Koppeling met Exact Online

Onderstaand vindt u een uitgebreide uitleg over het gebruik van de module Koppeling met boekhoudpakket Exact. Wilt u gebruik maken van de functionaliteiten maar heeft u nog geen toegang tot de module? Neemt u dan contact met ons op, de prijzen voor het gebruik van de module Koppeling met boekhoudpakket vindt u bij tarieven.