Exact Globe

Tijdwinst en foutloos werken met een koppeling tussen TMS EasyTrans en Exact Globe

Koppel Exact Globe aan uw Transport Management Systeem EasyTrans. Exact biedt een cloudoplossing voor online boekhouden en CRM. Daarnaast heeft Exact diverse geïntegreerde pakketten voor urenregistratie, projectmanagement, order & voorraadbeheer en productie. EasyTrans Software biedt koppelingen met de boekhoudpakketten Exact Online en Exact Globe. Meer informatie over Exact vindt u op de website www.exact.com

Module Koppeling met boekhoudpakket Exact Globe

Met een koppeling tussen uw Transport Management Systeem (TMS) EasyTrans en de boekhoudsoftware van Exact Globe exporteert u eenvoudig en snel uw factuur- en klantgegevens naar Exact Globe. Het overzetten van de gegevens gaat middels een exportbestand wat kan worden geïmporteerd in Exact Globe.

De belangrijkste functionaliteiten van de module Koppeling met boekhoudpakket Exact Globe:

  • Factuurgegevens exporteren naar Exact Globe
  • Klantgegevens exporteren naar Exact Globe

Uitleg functionaliteiten Koppeling Exact Globe

Onderstaand vindt u een uitgebreide uitleg over het gebruik van de module Koppeling met boekhoudpakket Exact Globe. Wilt u gebruik maken van de functionaliteiten maar heeft u nog geen toegang tot de module? Neemt u dan contact met ons op, de prijzen voor het gebruik van de module Koppeling met Exact Globe vindt u bij tarieven.