e-Boekhouden.nl

Tijdwinst en foutloos werken met een koppeling tussen uw TMS EasyTrans en het boekhoudpakket e-Boekhouden

e-Boekhouden.nl is een online boekhoudprogramma dat bekend staat om de eenvoud en het gebruiksgemak. Het boekhoudpakket van e-Boekhouden.nl is speciaal ontwikkeld voor ondernemers. Alle functies, gebruikte termen en processen zijn afgestemd op zowel de startende ondernemer als de ervaren ondernemer. Meer informatie over e-Boekhouden.nl vindt u op de website www.e-boekhouden.nl

Module Koppeling met boekhoudpakket e-Boekhouden.nl

Met een koppeling tussen EasyTrans en e-Boekhouden.nl exporteert u eenvoudig en snel de factuur- en klantgegevens van uw Transport Management Systeem (TMS) naar het boekhoudpakket e-Boekhouden.nl. Het overzetten van de gegevens gaat middels een exportbestand wat kan worden geïmporteerd in e-Boekhouden.nl.

De belangrijkste functionaliteiten van de module Koppeling met boekhoudpakket e-Boekhouden.nl:

  • Factuurgegevens exporteren naar e-Boekhouden.nl
  • Klantgegevens exporteren naar e-Boekhouden.nl

Uitleg functionaliteiten Koppeling met e-Boekhouden.nl

Onderstaand vindt u een uitgebreide uitleg over het gebruik van de module Koppeling met boekhoudpakket e-Boekhouden.nl. Wilt u gebruik maken van de functionaliteiten maar heeft u nog geen toegang tot de module? Neemt u dan contact met ons op, de prijzen voor het gebruik van de module Koppeling met boekhoudpakket vindt u bij tarieven.