DPD

Stroomlijn transportdiensten met een koppeling tussen uw TMS EasyTrans en DPD

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit standaard- en expresspakketten, zowel nationaal als internationaal. Klantvriendelijkheid en lokale deskundigheid zijn belangrijke kenmerken van de dienstverlening. DPD combineert innovatieve technologieën met sterkte lokale netwerken. Dat maakt dat DPD een flexibele en gebruiksvriendelijke service kan bieden aan klanten én aan diens klanten. Meer informatie over DPD vindt u op de website www.dpd.com

Module Koppeling met DPD

Met een koppeling tussen het Transport Management Systeem (TMS) EasyTrans en DPD kunt u gemakkelijk en snel zendingen aanmelden bij DPD, labels printen en Track & Trace informatie opvragen. Dit kan vanuit uw planomgeving maar ook vanuit uw klantenportaal. Uw klanten kunnen dus ook zelf transportorders aanmelden bij DPD! Daarnaast worden orders die zijn afgeleverd door DPD via de koppeling automatisch afgemeld in EasyTrans, inclusief de afmeldgegevens van DPD.

De belangrijkste functionaliteiten van de module Koppeling met DPD:

  • Zendingen vanuit het TMS EasyTrans aanmelden bij DPD
  • DPD labels printen vanuit uw TMS
  • Track & Trace gegevens DPD opvraagbaar vanuit TMS EasyTrans
  • Track & Trace-link DPD in uw opdrachtbevestigingen
  • Aanmelden, labels printen, Track & Trace beschikbaar in Klanten Portal *
  • Automatische afmelding van orders in uw TMS, inclusief afmeldgegevens DPD

*Feature beschikbaar met Premium– of Premium Plus Pakket van EasyTrans Software.

Uitleg functionaliteiten Koppeling met DPD

Onderstaand vindt u een uitgebreide uitleg over het gebruik van de module Koppeling met Externe Vervoerder DPD. Wilt u gebruik maken van de functionaliteiten maar heeft u nog geen toegang tot de module? Neemt u dan contact met ons op, de prijzen voor het gebruik van de module Koppeling Externe Vervoerders – DPD vindt u bij tarieven.