DPD

Stroomlijn transportdiensten met een koppeling tussen TMS EasyTrans en DPD

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit standaard- en expresspakketten, zowel nationaal als internationaal. Klantvriendelijkheid en lokale deskundigheid zijn belangrijke kenmerken van de dienstverlening. DPD combineert innovatieve technologieën met sterkte lokale netwerken. Dat maakt dat DPD een flexibele en gebruiksvriendelijke service kan bieden aan klanten én aan diens klanten. Meer informatie over DPD vind je op de website www.dpd.com

Module Koppeling met DPD

Met een koppeling tussen het Transport Management Systeem (TMS) EasyTrans en DPD kun je gemakkelijk en snel zendingen aanmelden bij DPD, labels printen en Track & Trace informatie opvragen. Dit kan vanuit je planomgeving maar ook vanuit het Klanten Portal. Je klanten kunnen dus ook zelf transportorders aanmelden bij DPD! Daarnaast worden orders die zijn afgeleverd door DPD via de koppeling automatisch afgemeld in EasyTrans, inclusief de afmeldgegevens van DPD.

De belangrijkste functionaliteiten van de module Koppeling met DPD:

  • Zendingen vanuit het TMS EasyTrans aanmelden bij DPD
  • DPD labels printen vanuit het TMS
  • Track & Trace gegevens DPD opvraagbaar vanuit het TMS EasyTrans
  • Track & Trace-link DPD in de opdrachtbevestigingen
  • Aanmelden, labels printen, Track & Trace beschikbaar in het Klanten Portal *
  • Automatische afmelding van orders in het TMS, inclusief afmeldgegevens DPD

*Feature beschikbaar met Premium– of Premium Plus Pakket van EasyTrans Software.

Uitleg functionaliteiten Koppeling met DPD

Hieronder is een uitgebreide uitleg over het gebruik van de module Koppeling met Externe Vervoerder DPD. Wil je gebruik maken van de functionaliteiten, maar heb je nog geen toegang tot de module? Neem dan contact met ons op, de prijzen voor het gebruik van de module Koppeling Externe Vervoerders – DPD zijn te vinden bij tarieven.