DHL Parcel

Stroomlijn transportdiensten door een koppeling met het TMS EasyTrans

DHL Parcel is onderdeel van Deutsche Post DHL Group, een logistieke dienstverlener gespecialiseerd in internationaal verzenden, koeriersdiensten en transport. DHL Parcel is binnen de groep verantwoordelijk voor de pakket- en palletbezorgdienst binnen Europa. Meer informatie over DHL Parcel vindt u op de website www.dhlparcel.nl

Module Koppeling met DHL Parcel

Met een koppeling tussen het Transport Management Systeem (TMS) EasyTrans en My DHL Parcel kunt u gemakkelijk en snel zendingen aanmelden bij DHL, labels printen en Track & Trace informatie opvragen. Dit kan vanuit uw planomgeving maar ook vanuit een klantenportaal. Uw klanten kunnen dus ook zelf transportorders aanmelden bij DHL! Daarnaast worden orders die zijn afgeleverd door DHL via de koppeling automatisch afgemeld in EasyTrans, inclusief de afmeldgegevens, GPS locatie en digitale handtekening.

De belangrijkste functionaliteiten van de module Koppeling met DHL Parcel:

  • Zendingen vanuit uw TMS aanmelden bij DHL Parcel
  • DHL labels printen vanuit uw TMS
  • Track & Trace gegevens DHL opvraagbaar vanuit uw TMS
  • Track & Trace-link DHL in uw opdrachtbevestigingen
  • Aanmelden, labels printen, Track & Trace beschikbaar in Klanten Portal *
  • Automatische afmelding van orders in uw TMS, inclusief afmeldgegevens DHL

*Feature beschikbaar met een Premium – of Premium Plus pakket van EasyTrans Software.

Uitleg functionaliteiten Koppeling met DHL Parcel

Onderstaand vindt u een uitgebreide uitleg over het gebruik van de module Koppeling DHL Parcel. Wilt u gebruik maken van de functionaliteiten maar heeft u nog geen toegang tot de module? Neemt u dan contact met ons op, de prijzen voor het gebruik van de module Koppeling met DHL Parcel vindt u bij tarieven.