DeliveryMatch

Maak logistieke verbindingen met het TMS EasyTrans

DeliveryMatch levert software waarmee de logistieke verbinding tussen webshops, ERP- en WMS systemen, vervoerders en brokers kan worden gestroomlijnd. DeliveryMatch Ketenregie TMS & Verzendsoftware platform verhoogt je sales en bespaart tegelijkertijd logistieke kosten. DeliveryMatch heeft hiervoor koppelingen met een scala aan ERP- en WMS systemen, webshops, vervoerders, brokers en andere software.

Het systeem zorgt voor realtime besturing van de logistieke keten (van aankoop tot en met deurbel), realtime transportkosten calculatie (inkoop & verkoop), het printen en versturen van transport documenten, realtime carrier selectie (ook in een webshop checkout), kan omgaan met multi-carrier/multi-warehouse/multi-store ketens, zorgt voor branded klantcommunicatie (track&trace mails en sms), geeft realtime inzicht in de keten (dashboard & tracking), zorgt voor controle op de transportkosten invoices, heeft ordermanagement functionaliteit en heeft een uitgebreide retourenmodule. DeliveryMatch gaat door waar anderen stoppen. Meer informatie over DeliveryMatch is te vinden op de website www.deliverymatch.eu

Koppeling EasyTrans met Externe Systemen

Er zijn diverse mogelijkheden om het Transport Management Systeem EasyTrans te koppelen met externe software. EasyTrans Software biedt – door samenwerking met een groot aantal partners – kant en klare koppelingen met specifieke functionaliteiten.
Er zijn echter zoveel softwarepakketten dat het onmogelijk is om overal een kant en klare oplossing voor te kunnen bieden. Daarom bieden wij ook de module Koppeling Externe Systemen aan, waarmee je toegang krijgt tot de API’s en EDI van EasyTrans Software. Door gebruik te maken van de API’s en/of EDI van EasyTrans Software kan een directe verbinding tussen EasyTrans en andere software worden opgezet. Voor een dergelijke integratie is echter wel een stukje programmeerwerk nodig. Is zelf programmeren geen optie? Dan werken wij als alternatief samen met nShift en DeliveryMatch.

Module Koppeling met DeliveryMatch

DeliveryMatch heeft bestaande koppelingen en plugins met een scala aan ERP- en WMS systemen, webshops, vervoerders, brokers en andere software. Heeft de klant bijvoorbeeld een webshop? Webshops kunnen DeliveryMatch gebruiken om transportopdrachten geautomatiseerd bij jou als vervoerder aan te melden. Opdrachten worden via het platform van DeliveryMatch automatisch in je EasyTrans planomgeving geplaatst. Jij en je klant hoeven dan zelf geen orders meer in te geven. Heel veel gemak en tijdswinst voor beiden dus!

Met een koppeling tussen het Transport Management Systeem (TMS) EasyTrans en DeliveryMatch wordt de EasyTrans-omgeving gekoppeld aan DeliveryMatch. DeliveryMatch zorgt vervolgens voor de verbinding tussen het Transport Management Systeem EasyTrans en het externe systeem.

Uitleg functionaliteiten Koppeling met DeliveryMatch

Een koppeling met DeliveryMatch, het externe systeem en EasyTrans wordt op maat voor je ingericht. Voorafgaand aan de inrichting worden de wensen en de mogelijkheden omtrent het koppelen van de diverse functionaliteiten uitvoerig met jou en DeliveryMatch besproken. Wil je gebruik maken van de functionaliteiten maar heb je nog geen toegang tot de module? Neem dan contact met ons op, de prijzen voor het gebruik van de module Koppeling met DeliveryMatch is te vinden bij tarieven.