DeliveryMatch

DeliveryMatch levert software waarmee de logistieke verbinding tussen webshops, ERP- en WMS systemen, vervoerders en brokers kan worden gestroomlijnd. DeliveryMatch Ketenregie TMS & Verzendsoftware platform verhoogt uw sales en bespaart tegelijkertijd logistieke kosten. DeliveryMatch heeft hiervoor koppelingen met een scala aan ERP- en WMS systemen, webshops, vervoerders, brokers en andere software.

Het systeem zorgt voor realtime besturing van de logistieke keten (van aankoop tot en met deurbel), realtime transportkosten calculatie (inkoop & verkoop), het printen en versturen van transport documenten, realtime carrier selectie (ook in een webshop checkout), kan omgaan met multi-carrier/multi-warehouse/multi-store ketens, zorgt voor branded klantcommunicatie (track&trace mails en sms), geeft realtime inzicht in de keten (dashboard & tracking), zorgt voor controle op uw transportkosten invoices, heeft ordermanagement functionaliteit en heeft een uitgebreide retourenmodule. DeliveryMatch gaat door waar anderen stoppen. Meer informatie over DeliveryMatch vindt u op de website www.deliverymatch.eu

Module Koppeling met DeliveryMatch
Er zijn diverse mogelijkheden om externe software te koppelen met EasyTrans. EasyTrans Software biedt door samenwerking met een groot aantal partners kant en klare koppelingen om specifieke functionaliteiten te kunnen bieden. Er zijn echter zoveel softwarepakketten dat het onmogelijk is om overal een kant en klare oplossing voor te kunnen bieden. Daarom bieden wij de module Koppeling Externe Systemen waarmee u toegang krijgt tot de API’s en EDI van EasyTrans Software. Door gebruik te maken van de API’s en/of EDI van EasyTrans Software kan een directe verbinding tussen EasyTrans en andere software worden opgezet. Voor een dergelijke integratie is wel een stukje programmeerwerk nodig. Is dit voor u geen optie? Dan werken wij als alternatief samen met Transsmart en DeliveryMatch.

Met de module koppeling met DeliveryMatch wordt uw EasyTrans-omgeving gekoppeld aan DeliveryMatch. DeliveryMatch heeft bestaande koppelingen en plugins met een scala aan ERP- en WMS systemen, webshops, vervoerders, brokers en andere software. Heeft uw klant bijvoorbeeld een webshop? Webshops kunnen DeliveryMatch gebruiken om transportopdrachten geautomatiseerd bij u als vervoerder aan te melden. Opdrachten worden via het platform van DeliveryMatch automatisch in uw EasyTrans planomgeving geplaatst. U en uw klant hoeven dan zelf geen orders meer in te geven. Heel veel gemak en tijdswinst voor u beiden dus!

Wilt u gebruik maken van de functionaliteit maar heeft u nog geen toegang tot de module koppeling met DeliveryMatch? Neemt u dan contact met ons op, de prijzen voor het gebruik van de module koppeling met DeliveryMatch vindt u bij tarieven.