CX Euro

CX Euro is een online vrachtbeurs voor vrachtuitwisseling voor koeriers en expediteurs. CX Euro brengt vraag en aanbod van transportopdrachten en koerierswerk samen waardoor vracht efficiënter wordt vervoerd en u minder lege kilometers rijdt. Via het online platform van CX Euro kunt u nieuwe transportopdrachten en vrachtaanbod uitwisselen met andere koeriersbedrijven of expediteurs. Meer informatie over CX Euro vindt u op de website www.cxeuro.com

Koppeling tussen EasyTrans en CX Euro

Met de koppeling tussen EasyTrans en CX Euro kunt u eenvoudig een vrachtopdracht plaatsen op het CX Euro platform. Andere transportbedrijven kunnen dan direct op uw aanbod reageren. Indien u gebruik maakt van de inkoopmodule kunt u zodra er een overeenkomst met een vervoerder wordt gesloten ook de vervoerder toekennen vanuit EasyTrans.
Wanneer uw eigen chauffeurs ook gebruik maken van CX Euro, dan kunt u orders ook direct boeken op een chauffeur. De orders worden dan niet eerst op het platform aangeboden, maar direct aan de chauffeur toegekend. Ideaal om te gebruiken i.c.m. de Live Track & Trace App van CX Euro.
Daarnaast worden zendingen die worden afgemeld via CX Euro automatisch afgemeld in EasyTrans, inclusief de afmeldgegevens en digitale handtekening.

Wilt u een koppeling met CX Euro? Neemt u dan contact met ons op, de prijzen voor het gebruik van de koppeling vindt u bij tarieven.