CX Euro

Stroomlijn transportdiensten met een koppeling tussen TMS EasyTrans en CX Euro

CX Euro is een online vrachtbeurs voor vrachtuitwisseling voor koeriers en expediteurs. CX Euro brengt vraag en aanbod van transportopdrachten en koerierswerk samen waardoor vracht efficiënter wordt vervoerd en je minder lege kilometers rijdt. Via het online platform van CX Euro kun je nieuwe transportopdrachten en vrachtaanbod uitwisselen met andere koeriersbedrijven of expediteurs. Meer informatie over CX Euro is te vinden op de website www.cxeuro.com

Module Koppeling met CX Euro

Met een koppeling tussen het Transport Management Systeem (TMS) EasyTrans en CX Euro kun je eenvoudig een vrachtopdracht plaatsen op de online vrachtbeurs van CX Euro. Andere transportbedrijven kunnen dan direct op het aanbod reageren. Heb je een overeenkomst gesloten over een lading en maak je gebruik van de Inkoopmodule? Dan kun je de zending ook direct boeken vanuit het TMS. Hierbij wordt de overeengekomen inkoopprijs meegestuurd naar CX Euro.
Daarnaast kun je met een Premium Plus pakket de zendingen ook direct boeken op eigen chauffeurs. De opdracht wordt dan niet eerst op het platform aangeboden, maar direct aan de chauffeur toegekend. Heel handig wanneer je de App van CX Euro gebruikt, met Live Track & Trace! Orders die vervolgens worden afgemeld via CX Euro worden ook automatisch afgemeld in EasyTrans, inclusief de afmeldgegevens en digitale handtekening die in CX Euro zijn vastgelegd.

De belangrijkste functionaliteiten van de module Koppeling met CX Euro:

  • Vrachtopdracht plaatsen bij CX Euro vanuit het TMS
  • Automatische afmelding van orders in het TMS, inclusief afmeldgegevens CX Euro
  • Transportopdrachten direct boeken op eigen chauffeurs1
  • Externe vervoerders vanuit het TMS toekennen aan de opdracht bij CX Euro2
  • Ontvang documenten en foto’s vanuit CX Euro in EasyTrans3

1Functie beschikbaar bij gebruik Premium Plus Pakket. 2 Functie beschikbaar bij gebruik Inkoopmodule. 3 Functie beschikbaar bij gebruik Documentopslag.

Uitleg functionaliteiten Koppeling met CX Euro

Hieronder is een uitgebreide uitleg over het gebruik van de module Koppeling met CX Euro. Wil je gebruik maken van de functionaliteiten, maar heb je nog geen toegang tot de module? Neem dan contact met ons op, de prijzen voor het gebruik van de module Koppeling met CX Euro te vinden bij tarieven.