Bumbal

Voor een snellere en efficiëntere planning van transportorders uit het TMS EasyTrans 

Bumbal biedt gebruiksvriendelijke transport software voor het plannen van routes en het maken van bezorgafspraken. De software biedt de mogelijkheid om geautomatiseerd ritten van meerdere diensten te optimaliseren. Daarnaast kunnen klanten automatisch uitgenodigd worden om een afspraak voor de levering in te plannen of hun tijdvoorkeuren door te geven. Bij de afspraakmogelijkheden worden alleen die opties aangeboden die daadwerkelijk op een efficiënte manier in de planning passen. Bumbal zorgt vervolgens voor een efficiënte planning waardoor je geen kilometers verspilt. Meer informatie over Bumbal is te vinden op de website www.bumbal.eu

Module Koppeling met Bumbal

Wanneer je gebruik maakt van een Premium Plus pakket is het mogelijk om een koppeling te realiseren tussen Bumbal en het Transport Management Systeem (TMS) EasyTrans. Met deze koppeling kun je onder andere de transportopdrachten sneller en efficiënter plannen. Naast rittenoptimalisatie biedt Bumbal echter nog diverse andere functionaliteiten. Welke functionaliteiten je bij Bumbal gebruikt en of je deze wilt koppelen met het Transport Management Systeem (TMS) EasyTrans wordt vooraf besproken. Een koppeling tussen Bumbal en het TMS EasyTrans wordt namelijk op maat ingericht, zodat je beide systemen collectief optimaal kunt inzetten.

Uitleg functionaliteiten Koppeling met Bumball

Een koppeling tussen Bumbal en EasyTrans wordt op maat ingericht. Voorafgaand aan de inrichting worden de wensen en de mogelijkheden omtrent het koppelen van de diverse functionaliteiten uitvoerig besproken. Wil je gebruik maken van een koppeling met Bumbal maar heb je nog geen toegang tot de module? Neem dan contact met ons op, de prijzen voor het gebruik van de module Koppeling met Bumbal is te vinden bij tarieven.