Bumbal

Voor een snellere en efficiëntere planning van transportorders uit het TMS EasyTrans 

Bumbal biedt gebruiksvriendelijke transport software voor het plannen van routes en het maken van bezorgafspraken. De software biedt de mogelijkheid om geautomatiseerd ritten van meerdere diensten te optimaliseren. Daarnaast kunnen klanten automatisch uitgenodigd worden om een afspraak voor de levering in te plannen of hun tijdvoorkeuren door te geven. Bij de afspraakmogelijkheden worden alleen die opties aangeboden die daadwerkelijk op een efficiënte manier in de planning passen. Bumbal zorgt vervolgens voor een efficiënte planning waardoor je geen kilometers verspilt. Meer informatie over Bumbal is te vinden op de website www.bumbal.eu

Module Koppeling met Bumbal

Wanneer je gebruik maakt van het Premium Plus pakket is het mogelijk om een koppeling te realiseren tussen Bumbal en je Transport Management Systeem (TMS) EasyTrans. Met een koppeling tussen je TMS EasyTrans en Bumbal kun je eenvoudig de transportopdrachten doorsturen naar het Bumbal dashboard. Hier kun je verschillende routes maken en optimaliseren. De definitieve planinformatie wordt direct teruggekoppeld naar EasyTrans. Chauffeurs kunnen vervolgens de orders afhandelen met behulp van de Bumbal App of de Chauffeurs App van EasyTrans. De afmeldinformatie die hierbij wordt vastgelegd is direct zichtbaar in de EasyTrans omgeving.

De belangrijkste functionaliteiten van de module Koppeling met Bumbal:

  • Eenvoudig transportopdrachten doorsturen naar je Bumbal dashboard
  • Routes maken, plannen en optimaliseren in Bumbal
  • Plangegevens Bumbal direct zichtbaar in het TMS EasyTrans
  • Afmeldinformatie Bumbal App direct zichtbaar in het TMS EasyTrans

Uitleg functionaliteiten Koppeling met Bumbal

Hieronder is een uitgebreide uitleg over het gebruik van de module Koppeling met Bumbal. Wil je gebruik maken van de functionaliteit maar heb je nog geen toegang tot de module? Neem dan contact met ons op, de prijzen voor het gebruik van de module Koppeling met Bumbal zijn te vinden bij de tarieven.