Bumbal

Voor een snellere en efficiëntere planning van transportorders uit het TMS EasyTrans 

Bumbal biedt gebruiksvriendelijke transport software voor het plannen van routes en het maken van bezorgafspraken. De software biedt de mogelijkheid om geautomatiseerd ritten van meerdere diensten te optimaliseren. Daarnaast kunnen klanten automatisch uitgenodigd worden om een afspraak voor de levering in te plannen of hun tijdvoorkeuren door te geven. Bij de afspraakmogelijkheden worden alleen die opties aangeboden die daadwerkelijk op een efficiënte manier in de planning passen. Bumbal zorgt vervolgens voor een efficiënte planning waardoor u geen kilometers verspilt. Meer informatie over Bumbal vindt u op de website www.bumbal.eu

Module Koppeling met Bumbal

Wanneer u gebruik maakt van een Premium Plus pakket is het mogelijk om een koppeling te realiseren tussen Bumbal en uw Transport Management Systeem (TMS) EasyTrans. Met deze koppeling kunt u onder andere uw transportopdrachten sneller en efficiënter plannen. Naast rittenoptimalisatie biedt Bumbal echter nog diverse andere functionaliteiten. Welke functionaliteiten u bij Bumbal gebruikt en of u deze wilt koppelen met uw Transport Management Systeem (TMS) EasyTrans wordt vooraf met u besproken. Een koppeling tussen Bumbal en het TMS EasyTrans wordt namelijk op maat voor u ingericht, zodat u beide systemen collectief optimaal kunt inzetten.

Uitleg functionaliteiten module Koppeling met Bumbal

Een koppeling tussen Bumbal en EasyTrans wordt op maat voor u ingericht. Voorafgaand aan de inrichting worden uw wensen en de mogelijkheden omtrent het koppelen van de diverse functionaliteiten uitvoerig met u besproken. Wilt u gebruik maken van een koppeling met Bumbal maar heeft u nog geen toegang tot de module? Neemt u dan contact met ons op, de prijzen voor het gebruik van de module Koppeling met Bumbal vindt u bij tarieven.