Asperion

Foutloos werken met een koppeling tussen EasyTrans (TMS) en Asperion

Asperion levert online boekhoudsoftware voor alle soorten bedrijven. Van zzp’er tot multinational, maar ook voor accountants. Het doel van Asperion is om de financiële administratie van alle soorten bedrijven zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te maken. Zo is het online boekhoudpakket eenvoudig en hoef je niets te installeren. Meer informatie over Asperion vindt u op de website www.asperion.nl

Module Koppeling met boekhoudpakket Asperion

Met een koppeling tussen het TMS EasyTrans en Asperion exporteert u eenvoudig en snel de factuur- en klantgegevens van uw Transport Management Systeem (TMS) naar het boekhoudpakket Asperion. Het overzetten van de gegevens gaat middels een exportbestand wat kan worden geïmporteerd in Asperion.

De belangrijkste functionaliteiten van de module Koppeling met boekhoudpakket Asperion:

  • Factuurgegevens exporteren naar Asperion
  • Klantgegevens exporteren naar Asperion

Uitleg functionaliteiten Koppeling met Asperion

Onderstaand vindt u een uitgebreide uitleg over het gebruik van de module Koppeling met boekhoudpakket Asperion. Wilt u gebruik maken van de functionaliteiten maar heeft u nog geen toegang tot de module? Neemt u dan contact met ons op, de prijzen voor het gebruik van de module Koppeling met Boekhoudpakket vindt u bij tarieven.