ADSOLUT

Tijdwinst en foutloos werken met een koppeling tussen TMS EasyTrans en Adsolut

Koppel Adsolut aan het Transport Management Systeem EasyTrans. De boekhoudsoftware Adsolut wordt aangeboden door Wolters Kluwer. Adsolut is een complete oplossing voor boekhouders, accountants en kmo’s. Naast een uitgebreid boekhoudpakket bevat de suite kantoorbeheersoftware en een administratief pakket. Het geheel is volledig modulair opgebouwd: je kiest zelf welke onderdelen je wel en niet wenst. Meer informatie over Adsolut is te vinden op de website https://www.wolterskluwer.com/nl-be/solutions/adsolut-accounting

Module Koppeling met boekhoudpakket Adsolut

Met een koppeling tussen het Transport Management Systeem (TMS) EasyTrans en de boekhoudsoftware van Adsolut exporteer je eenvoudig en snel de factuur- en klantgegevens naar Adsolut. Het overzetten van de gegevens gaat middels een exportbestand wat kan worden geïmporteerd in Adsolut.

De belangrijkste functionaliteiten van de module Koppeling met boekhoudpakket Adsolut:

  • Factuurgegevens exporteren naar Adsolut
  • Klantgegevens exporteren naar Adsolut

Uitleg functionaliteiten Koppeling Adsolut

Hieronder is een uitgebreide uitleg over het gebruik van de module Koppeling met boekhoudpakket Adsolut. Wil je gebruik maken van de functionaliteiten maar heb je nog geen toegang tot de module? Neem dan contact met ons op, de prijzen voor het gebruik van de module Koppeling met Adsolut is te vinden bij tarieven.