EasyTrans Software

Voor koeriers, door koeriers!

Eén van de ontwikkelaars van EasyTrans Software heeft jarenlang bij een toonaangevend koeriersbedrijf gewerkt. Gedurende deze tijd zijn diverse softwarepakketten geprobeerd; geen enkel pakket sloot optimaal aan bij de wensen van het bedrijf. Al snel ontstond het gevoel “Kan het niet beter, makkelijker en vooral goedkoper?”.
In 2009 is uiteindelijk in samenwerking met het koeriersbedrijf EasyTrans ontwikkeld. Dankzij de nauwe samenwerking tussen de planners van het koeriersbedrijf en onze ontwikkelaars is EasyTrans een zeer prettig pakket geworden, dat alle functionaliteiten in huis heeft om overzichtelijk en efficiënt te plannen.

EasyTrans Software onderscheidt zich van andere aanbieders door zich te focussen op het midden- en kleinbedrijf binnen de logistieke dienstverlening. Innovatie staat daarbij hoog op het prioriteitenlijstje, ons doel is dat onze software optimaal inzetbaar is én blijft tegen een betaalbare prijs. EasyTrans is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig Transport Management Systeem voor koeriersdiensten, expediteurs, distributiebedrijven en transportbedrijven.

Over ons - EasyTrans Software

Partners en koppelingen

EasyTrans Software werkt samen met een groot aantal partners om specifieke functionaliteiten te kunnen bieden. Er zijn koppelingen beschikbaar met diverse softwarepakketten zoals boekhoudsoftware, branchespecifieke software en software van logistieke dienstverleners.
Daarnaast biedt EasyTrans Software een uitgebreide API waarmee u zelf koppelingen kunt maken. Bijvoorbeeld om klanten en orders automatisch in te boeken met behulp van een koppeling tussen uw website en EasyTrans.

Extra informatie over onze koppelingen en een overzicht van onze partners

Referenties

EasyTrans Software heeft inmiddels een toonaangevende positie in de transportbranche.
Hier leest u waarom andere logistieke dienstverleners hebben gekozen voor EasyTrans