Koerier Software | Koeriersdienst Software

De complete, eenvoudige en snelle koerier software voor koerier, distributie en transport bedrijven.

EasyTrans software biedt betaalbare en gebruiksvriendelijke koerier software voor koeriersdiensten, transportbedrijven en expediteurs. De planning en facturatie software van EasyTrans is geschikt voor uiteenlopende vervoersbedrijven, van kleine koeriersbedrijven en charters tot grotere transport- en distributiebedrijven met meerdere vestigingen.

Met de koeriers software van EasyTrans heeft u in één oogopslag een overzicht van alle orders, klanten en koeriers. Dit stelt de planner in staat om snel en efficiënt te plannen en ook bij drukte het overzicht te bewaren. Daarnaast is de koerier software van EasyTrans software prettig in gebruik en biedt het diverse functionaliteiten zoals web-ordering en facturatie in één pakket tegen één prijs.

EasyTrans koeriersdienst software is een online softwarepakket speciaal ontwikkeld voor koeriersdiensten, transport- en distributiebedrijven en expediteurs. U hoeft zelf niets te installeren of te onderhouden en heeft altijd en overal toegang tot uw pakket zonder enige beperkingen. Ook niet in het aantal gebruikers!

Met de Chauffeurs App kunnen orders eenvoudig naar uw chauffeur worden verstuurd. De chauffeur kan naar de bestemming navigeren en vervolgens een digitale handtekening voor ontvangst op het scherm laten zetten. Eventueel voorzien van een foto wordt de order afgemeld en direct terug gemeld aan de planning.

Voor meer informatie over onze abonnementen kijkt u bij producten.
Heeft u nog vragen of wilt u een (proef)abonnement bestellen, neem dan contact met ons op.

Orderoverzicht TMS software EasyTrans