Waar kunnen wij je bij helpen?
Afdrukken

Emballage registratie

Met een Premium- of Premium Plus Pakket van EasyTrans Software beschik je over de mogelijkheid om de emballage registratie bij te houden bij de orders in het Transport Management Systeem EasyTrans.

Emballage registratie bijhouden

Wil je achtergelaten of meegenomen pallets registreren, dan kun je deze optie hiervoor aanzetten.

  1. Ga via het hoofdmenu naar ‘Instellingen’ > ‘Algemeen’
  2. Klik op het tabblad ‘Geavanceerd’
  3. Zet bij ‘Instellingen voor orderinvoer’ het vinkje aan bij ‘Emballage registratie’

Door het activeren van deze optie kan je het aantal meegenomen en/of achtergelaten pallets registreren. Het voegt aan iedere bestemming in de order een veld toe waar het aantal pallets kan worden ingevuld. Worden er meer pallets meegenomen dan achtergelaten dan komt er een minteken voor het getal te staan.

Chauffeurs App

Daarnaast kan ook door de chauffeur de emballage worden bijgehouden in de Chauffeurs App. Wanneer de chauffeur de bestemming afmeld krijgt hij de optie om bij ‘Emballage meegenomen’ en ‘Emballage achtergelaten’ de juiste aantallen invoeren. De ingevoerde informatie door de chauffeur is direct terug te zien in de planomgeving en in het Klanten Portal.

Klanten Portal

De ingevoerde informatie met betrekking tot de emballage vanuit de Chauffeurs app is direct in het Klanten Portal terug te zien per bestemming. Je ziet per bestemming staan of en hoeveel emballage er is meegenomen of hoeveel er aan emballage is achtergelaten.

Rapportage emballage registratie

Wil je een rapportage maken van de emballage dan is dit uiteraard mogelijk. Dit doe je via de exporteren optie en kies dan voor ‘Orders – Eenvoudig’ of ‘Orders – Uitgebreid’.  Zo krijg je een goed overzicht van een specifieke klant, vervoerder en/of periode. Meer informatie over rapportages maken is terug te vinden bij exporteren.

INHOUD