Waar kunnen wij je bij helpen?
Afdrukken

Beheer Voertuigen

Beheer voertuigen door eenvoudig je voertuigtypen en specifieke voertuigen uit het wagenpark vast te leggen in het Transport Management Systeem EasyTrans.

Beheer voertuigen

Het beheer van voertuigen begint bij het ingeven van voertuigtypen. Een voertuigtype is het soort (categorie) voertuig wat je gebruikt om transporten uit te voeren. Dit kan een vrachtwagen of bestelbus zijn, maar ook bijvoorbeeld een fiets. Omdat tarieven soms voertuigafhankelijk zijn kun je in EasyTrans per voertuigtype tarieven vastleggen. Zodra je een voertuig inplant bij een transportorder wordt dan direct het juiste tarief berekend!

Naast voertuigtypen kun je vanaf een Standaard pakket ook een wagenpark vastleggen en beheren. Een order kan vervolgens ingepland worden op een voertuigtype óf op een specifiek voertuig uit het wagenpark.
Tip: Maak je gebruik van boordcomputers? Bekijk de koppelingsmogelijkheden met boordcomputers bij partners en koppelingen.

Voertuigtypen en wagenpark

Voertuigtypen & Wagenpark in TMS EasyTrans

In het Transport Management Systeem EasyTrans kun je de voertuigtypen en specifieke voertuigen uit het wagenpark vastleggen, beheren en inplannen. Vanaf een Standaard pakket kun je daarnaast ook heel eenvoudig voertuigen en wagens uit het wagenpark invoeren:
Het invoeren van voertuigen lees je in het kennisbank artikel: Voertuigtype invoeren
Het invoeren van het wagenpark lees je in het kennisbank artikel: Wagenpark invoeren

INHOUD