Waar kunnen wij u bij helpen?
Afdrukken

Wat kan de EasyTrans Chauffeurs App?

Met een Vervoerder Portal / Chauffeur App heeft u toegang tot uw eigen online omgeving. U kunt (onderweg) opdrachten ontvangen en afhandelen. Vastgelegde afmeldinformatie wordt direct verstuurd naar de planning.

Orders ontvangen

Planners kunnen geautomatiseerd nieuwe transportopdrachten aan u doorgeven via de Chauffeur App. In de Chauffeur App heeft u toegang tot een orderoverzicht met lopende en afgehandelde orders.

Navigeren naar bestemmingen

Bij iedere bestemming in een order kunt u met behulp van de Chauffeur App gemakkelijk navigeren naar de desbetreffende locatie. Het opgegeven adres wordt geautomatiseerd geladen in de navigatietool van uw toestel.

Orders afmelden

Transportorders kunnen onderweg met de Chauffeur App worden afgemeld. De afmeldgegevens – zoals digitale handtekeningen, afbeeldingen, wachttijden, gereden kilometers en meer – worden hierbij direct doorgestuurd naar de planning. De communicatie met de planning verloopt dus een stuk efficiënter.

Tarieven inzien

Wanneer uw werk- of opdrachtgever gebruik maakt van de Inkoopmodule van EasyTrans Software is het mogelijk om de afgesproken tarieven te ontvangen via de Chauffeur App. Hiermee zijn de opbrengsten van uw transportopdrachten altijd inzichtelijk.

Documenten delen/ontvangen

Wanneer uw werk- of opdrachtgever gebruik maakt van de Documentopslag module van EasyTrans Software is het mogelijk om documenten te delen of te ontvangen via de Chauffeur App.

INHOUD