Wat kan de EasyTrans Chauffeurs App?

Mogelijkheden Chauffeurs App

Met een Vervoerder Portal / Chauffeurs App heb je toegang tot jouw eigen online omgeving. Er zijn veel mogelijkheden met de Chauffeurs App. Je kunt (onderweg) opdrachten ontvangen en afhandelen, waarna de vastgelegde afmeldinformatie direct in te zien is door de planning.

Orders ontvangen

Planners kunnen geautomatiseerd nieuwe transportopdrachten aan je doorgeven via de Chauffeurs App. Wanneer de planner een Chauffeur met Chauffeurs App toekent aan de order, heeft de chauffeur direct vanuit de app toegang tot het orderoverzicht met lopende en afgehandelde orders.

Navigeren naar bestemmingen

In de Chauffeurs App kun je na het openen van de order per bestemming op de het eerste icoon (wereldbol) klikken. Hierdoor kan je heel gemakkelijk navigeren naar de desbetreffende locatie. Het opgegeven adres wordt geautomatiseerd geladen in de navigatietool van het toestel.

Goederen inzien

Planners kunnen geautomatiseerd nieuwe transportopdrachten aan je doorgeven via de Chauffeurs App. Wanneer de planner in de order ook de goederen invoert, is dit uiteraard ook terug te zien in de Chauffeurs App bij de betreffende order. De chauffeur ziet dan precies wat er geladen en gelost moet worden.

Orders afmelden

Transportorders kunnen onderweg met de Chauffeurs App worden afgemeld. De afmeldgegevens – zoals digitale handtekeningen, afbeeldingen, wachttijden, gereden kilometers, emballage en meer – worden hierbij direct doorgestuurd naar de planning. De communicatie met de planning verloopt dus een stuk efficiënter.
Hoe je werk- of opdrachtgever verschillende afmeldgegevens kan instellen, is te lezen in de artikelen: Verwerking afmeldgegevens en Afmelding orders.

Tarieven inzien

Wanneer je werk- of opdrachtgever gebruik maakt van de Inkoopmodule van EasyTrans Software is het mogelijk dat je werk- of opdrachtgever de afgesproken tarieven toont via de Chauffeurs App. Hiermee zijn de opbrengsten van de transportopdrachten altijd inzichtelijk voor je.

Documenten delen/ontvangen

Wanneer je werk- of opdrachtgever gebruik maakt van de Documentopslag module van EasyTrans Software is het mogelijk om documenten te delen of te ontvangen via de Chauffeurs App.
Hoe je als chauffeur een document kan opslaan in de Chauffeurs App is te lezen in het artikel: Document Opslaan.