Inloggen

Om toegang te krijgen tot de Chauffeur App van uw werk- of opdrachtgever heeft u een inlogaccount nodig. De Chauffeur App is een webapplicatie die eenvoudig gebruikt kan worden op een Smartphone of Tablet. U kunt de webapplicatie toevoegen aan uw startscherm, zodat u de app altijd snel kunt opstarten en gebruiken.

Benodigde gegevens

Om toegang te krijgen tot de Chauffeur App heeft u de volgende gegevens van uw werk- of opdrachtgever nodig:

• Webadres Chauffeur App
  • Uw gebruikersnaam
  • Uw wachtwoord

Inloggen

Met de inloggegevens die u van uw werk- of opdrachtgever heeft ontvangen kunt u inloggen bij de Chauffeur App. U kunt de applicatie na inloggen toevoegen aan uw startscherm zodat u de Chauffeur App de volgende keren snel en eenvoudig kunt opstarten en gebruiken.

1. Open de internetbrowser op uw apparaat
  2. Ga naar het webadres van de Chauffeur App
  3. Log in met uw gebruikersgegevens
    1. Geef uw gebruikersnaam in
    2. Geef uw wachtwoord in
    3. Klik op ‘Aanmelden’
  4. (Optioneel) Sla uw wachtwoord op en voeg de webapplicatie toe aan uw startscherm.
    U kunt hiermee de applicatie altijd snel openen en u hoeft niet steeds uw wachtwoord opnieuw in te geven.

Toestemming tot uw locatie

Wanneer u ingelogd bent bij uw Chauffeur App wordt uw orderoverzicht weergegeven. Hier vindt u de transportorders die voor u zijn ingepland. Wanneer u voor het eerst een order opent vraagt de applicatie toestemming tot het delen van uw locatie.

Wanneer u een bestemming afmeld via de Chauffeur App wordt de GPS-locatie van de afmelding opgeslagen. Dit kan echter alleen als u toestemming geeft tot het delen van uw locatie. Uw locatie wordt alleen opgevraagd en opgeslagen op het moment van afmelden van een bestemming.